Za měsíc bude na Amazonu premiérovat britská nízkorozpočtová komedie Venice at Dawn, ve které se v jedné z hlavních rolích představí Fabien Frankel, hvězda ze seriálového hitu Rod Draka. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Sally (Greta Bellamacina), která touží po jediném. Získat dostatek peněz na to, aby mohla v místním městečku založit venkovské útočiště pro místní holuby a lišky. Nápad je to sice naprosto bláhový, ale Sally si za ním stojí. Její kluk Stephen (Tom Basden) však jednoho dne zdědí vzácný obraz jménem Venice at Dawn. A Sally dojde, že pokud by onen obraz prodali, mohli by získat dostatek peněz na to, aby svůj nápad uskutečnila. Stephen však něco takového odmítá udělat, v rámci čehož se Sally uchýlí k jiným cestám. 

A ne úplně legálním, protože se rozhodne obraz „jednoduše“ ukrást. K tomu ale bude potřebovat pomoc. Proto jedné noci v baru svede a následně i přesvědčí chlapíka jménem Dixon (Frankel), aby společnými silami obraz šlohli. A právě příští den je k tomu ideální příležitost, protože dům bude úplně prázdný. Plán se zdá být jednoduchý. Počkat si na odchod Stephena, pak se vloupat do domu a obraz si prostě odnést pryč. Co by se jen mohlo pokazit?

Inu, už jen podle traileru je patrné, že věci úplně podle plánu nepůjdou. Do domu totiž dorazí také duo nezkušených detektivů, které zde vyšetřuje svůj vlastní případ. A rázem se celý plán krádeže zhroutí. Nebo snad ne? 

O scénář a režii se postaral britský filmař Jamie Adams, který se nízkorozpočtové komediální tvorbě věnuje už téměř deset let.

Dále se ve filmu dočkáme herců jako Tanya Burr, Sophie Kennedy Clark, Celyn Jones, Vanessa Grasse, Nick Helm, Tom Meeten a Jaclyn Bethany.

Oficiální premiéra na Amazonu je stanovená na 14. 12. 2022.