Měsíc červen/jún ještě ani neskončil a české komiksové nakladatelství CREW nás již láká na ediční plán pro měsíc červenec/júl. Je toho zase obrovské množství, takže bychom mohli rovnou začít prvním titulem pro následující měsíc, který nás zavede do velice oblíbeného Marvel univerza. A navíc k velice oblíbeným hrdinům.

Prvním, co v červenci vyjde, bude pátý svazek série Spider-Man/Deadpool s podtitulem Závody ve zbrojení, který obsahuje sešity číslo 23 - 28. Na jeho tvorbě se vystřídalo celkem 13 autorů, což je vcelku velké číslo, když se jedná o komiks se 136 stranami. Hlavními tvůrci jsou však Robbie Thompson (Spidey 2016, Meet The Skrulls), Chris Bachalo (Death, Doctor Strange) a Scott Hepburn (Forever Evil, Avengers).

Jak asi tušíte, tak Spider-Man a Deadpool je celkem nesourodá dvojka, která spolu většinou vychází, nebo do této doby alespoň vycházela. Spidey totiž zjistí, že Wade (Deadpool) prodává velice vzácný arzenál S.H.I.E.L.D.u na černém trhu a tím jejich kamarádství končí. Začíná tvrdý souboj, který se protáhne celým marvelovským vesmírem a trvá do doby, než se oba dva střetnou se superzločincem Chameleonem. Musí se tedy znovu spojit a padoucha dopadnout. Ale podaří se jim to? Dokáže Deadpool vyfouknout Chameleonovi jeho parádní lup? Stihnou to naši hrdinové dřív, než se stane něco, co je bude pronásledovat po zbytek jejich životů?

Přečtěte si také: Nejrychlejší superhrdina Flash se vrací v šestém svazku s podtitulem Když zamrzne peklo

Spojení těchto hrdinů je skvělé, už jen proto, že se jedná o velice humorné postavy, které jsou ale značně odlišné. Pokud vás tento nový svazek zaujal, vyjít by měl 7. července/júla 2020 v češtině a měkkých deskách. Komiksů v edičním plánu je samozřejmě mnohem víc a my vás o nich budeme postupně informovat.