Už za necelý měsíc bude na Netflixu premiérovat hudební drama jménem I Used to Be Famous, které bude vyprávět příběh bývalé teenagerovské zpěvácké hvězdy. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na chlapíka jménem Vince (Ed Skrein), který kdysi býval členem slavné pop kapely, jež dostávala především ženy do kolen. Když ale Vince dospěl a kapela se následně rozpadla, jeho zlaté časy rázem skončily. Vince si ale jednoho dne řekne, že by se do světel reflektorů zase rád vrátil, aby se mohl pořádně prosadit. Bohužel se ale zdá, že není schopen za sebou zanechat nějakou pořádnou a nezapomenutelnou stopu, která by mohla jeho kariéře dát novou šťávu. Věci se ale začnou měnit ve chvíli, kdy se setká s autistickým mladíkem Steviem (Leo Long). 

Stevie se ukáže být neskutečně talentovaným bubeníkem. A při poměrně nečekaném společném jamování s Vincem oběma mužům dojde, že když by svůj talent spojili dohromady, mohli by se světem hudby konečně řádně zatřást. Ale i přestože jejích první vystoupení slavilo mezi lidmi úspěch, neobešlo se to bez jistého incidentu, kvůli kterému následně Stevieho matka zakáže svému synovi se s Vincem dále stýkat. Sám Vince, kterému se opět začínají pomalu otevírat brány hudebního průmyslu, si ale uvědomí, že bez Stevieho, jemuž vděčí za svou zpátky získanou slávu, nechce dál pokračovat.

O scénář a režii se postaral britský filmař Eddie Sternberg, pro kterého to bude zároveň jeho celovečerní debut. Celý snímek vychází podle jeho stejnojmenného krátkometrážního filmu, který vyšel v roce 2015. Ve filmu se dále objeví herci jako Eleanor Matsuura, Eoin Macken, Lorraine Ashbourne, Neil Stuke, Stanley Morgan a Kurt Egyiawan.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 9. 2022.