Ještě před Hrou na oliheň ohromil Hollywood v roce 2016 korejský film Vlak do Pusanu, který patří mezi nejlepší zombie jízdy za posledních několik let. A jak se tak zdá, jeho režisér Sang-ho Yeon bude ve strašení diváků nadpřirozenými bytostmi pokračovat i nadále. Netflix totiž přednedávnem vydal finální trailer na jeho nejnovější seriál, který ponese název Hellbound. A vypadá to, že nás čeká opravdu doslova pekelná jízda. 

Děj se zaměří na hrozivé a tajemné stvůry, které se jednoho dne vynoří z ulic Soulu, přičemž začnou doslova stahovat duše různých nešťastníků do pekla. To samozřejmě vyvolá v městě nevídanou hysterii a paniku, ovšem zároveň se najdou i tací, kteří příchod pekelných stvoření vítají. Mezi tyto pomatence patří například zfanatizovaná náboženská skupina, která si říká Nová pravda. Tu vede jistý Jung Jin-soo (Yoo Ah-in), který je přesvědčený, že příchod těchto démonů na Zem je boží vůlí. Ne všichni obyvatelé Soulu si to však nechají líbit. Proti pekelným stvůrám a fanatickému kultu vytáhne do boje například detektiv Jin Kyung-hoon (Yank Ik-joon) a právník Min Hey-jin (Kim Hyun-joo). Jak ale chtějí pouhý smrtelníci porazit bytosti, které vyvrhlo samo peklo? A pokud peklo skutečně existuje a bůh nás do něho chce všechny poslat, má vůbec cenu mu odporovat? 

Bude to vůbec poprvé, co se Sang-ho Yeon ujme režie celého seriálu. Před pár lety ještě pracoval na thrilleru Bangbeob, ovšem tam měl pouze úlohu scénáristy. Pokud nám však bude nadělena stejně solidní akce a napětí, kterého jsme se dočkali i ve zmíněném Vlaku do Pusanu, tak se máme věru na co těšit. Premiéry seriálu se na Netflixu dočkáme 19. 11. 2021.