V půlce letošního jara jsme se dočkali prvního teaseru na hororovou komedii jménem Bodies Bodies Bodies, který svým námětem připomíná takovou kombinaci Vřískotu a Krvavé nevěsty. Nyní jsme se ale konečně dočkali plnohodnotného oficiálního traileru, na který se můžete podívat výše. Samotný děj se zaměří na skupinku privilegovaných dvacátníků, kteří se rozhodnou uspořádat pořádnou párty ve vzdáleném rodinném sídle jednoho z nich. Bude se tak tančit, popíjet a se vší pravděpodobností se tam také někdo s někým vyspí. Během jejich zábavné noci se ale pak rozhodnou zahrát si jistou hru. Hra na vraha a oběti. Ale i přestože hry jsou od toho, aby se lidé bavili, zde tomu bude nejenom naopak, ale také s bonusovým strachem o vlastní život. 

A jaká jsou vlastně pravidla? Každý z hráčů si musí vytáhnout kus papírů. Na jednom z nich je nakreslené písmeno „X“. Člověk, který si ho vytáhne, se tak stává vrahounem, jehož cílem je pochytat zbytek hráčů a „zavraždit“ je. Zbytek se zas musí pokusit přežít noc. Onu hru už někteří jedinci hráli již v minulosti, nicméně tentokrát bude jistou věcí ojedinělá. Jak se totiž zdá, jedinec, kterému připadl vrahounský papírek, bude brát svou roli až příliš vážně, přičemž začne zbytek hráčů skutečně jednoho po druhém zabíjet. Jistě, podle traileru se možná bude jednat o úplnou blbost, ale jelikož za filmem stojí studio A24, je tu jistá naděje, že se bude ve výsledku jednat o slušnou podívanou. 

O režii se postarala nizozemská herečka Halina Reijn, která v roce 2019 debutovala se svým dramatem Instinkt. Ve snímku se objeví herci jako Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Rachel Sennott, Myha’la Herrold, Chase Sui Wonders, Lee Pace a Pete Davidson.

Oficiální premiéra je stanovená na 5. 8. 2022.