A jéje, služba Shudder se pochlubila trailerem na nový film. Takže je jasné, že nás čeká zase nějaká hororová podívaná. Tou bude snímek jménem What Josiah Saw, přičemž na upoutávku se můžete podívat výše. Samotný příběh filmu se z velké části drží pod pokličkou, nicméně víme, že bude vyprávět o jisté rodince, která má ve skříni pěkně ošklivé kostlivce. Primární postavou se stane muž jménem Josiah (Robert Patrick), jehož manželka se z neznámého důvodu oběsila. Jednoho dne ale svému nejmladšímu synovi Thomasovi (Scott Haze) řekne, že zná způsob, díky kterému může svou matku zachránit. Josiah a Thomas jsou jediní členové rozvrácené rodiny, kteří ještě stále přebývají na rodinném statku. Což je zároveň i místo, o kterém si místní myslí, že v něm straší.

Po dlouhých dvaceti letech odloučení se ale na statek vrací Eli (Nick Stahl) a Mary (Kelli Garner), dva další Josiahovy potomci, kteří doufají, že budou most statek prodat, aby mohli konečně za onou temnou kapitolou jejich života udělat tečku. Když se ale vrátí do svého pochmurného domova, zjistí, že jejich otec začíná dostávat vidiny. A to se vší pravděpodobností od někoho ze záhrobí. Díky tomu ale má možnost napravit křivdy, ke kterým na farmě došlo před mnoha lety. A které téměř celou rodinu zničily. Snímek již premiéroval na filmovém festivale Fantasia, kde se dočkal pozitivních reakcí. 

O režii filmu se postaral Vincent Grashaw, který má za sebou snímky jako Coldwater z roku 2013 a Má volba z roku 2017. Scénář si vzal na starost Robert Alan Dilts. Dále se ve filmu objeví herci jako Tony Hale, Jake Weber, Ronnie Gene Blevins, Troy Powell, Louanne Stephens a Winston James Francis.

Oficiální premiéra filmu je stanovená na 4. 8. 2022.