Studio Shudder se s těmi hororovými snímky rozhodně nehodlá jen tak zastavit. Ve spolupráci s IFC Films tak představuje nový hrůzný snímek, který ponese název Watcher. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Julia (Maika Monroe), která se rozhodne zahodit svou hereckou kariéru, aby se mohla se svým manželem (Karl Glusman) přestěhovat do jeho rodného Rumunska. I ten se následně poohlíží po nové práci. Jedné noci si ale Julia uvědomí, že z protějšího domu ji pozoruje jakási neznámá osoba. Tedy aspoň to tak vypadá, protože do tváře mu nevidí. Později na to začne mít Julia pocit, že je neustále sledována. A to i během denního světla. Její muž si s tím však patrně vůbec neláme hlavu. 

Její zdánlivá paranoia tak i nadále narůstá. Navíc se zjistí, že ve městě, ve kterém nyní žijí, začal řádit tajemný sériový vrah, jemuž se přezdívá The Spider. Mohla by mezi ním a oním tajemným mužem, kterého Julia viděla z okna, být nějaká spojitost? Pokud ano, znamená to snad, že Julia bude vrahovo další obětí. Jak je ale z traileru patrné, všechno možná nakonec bude zcela jinak. Julia začne přemítat nad tím, že ona tajemná postava možná nakonec celou dobu sledovala někoho úplně jiného. Sama se tak zaplete do série hrozivých událostí, které by mohly ohrožovat na životě nejenom ji samotnou, ale i jejího manžela. 

O režii filmu se postarala Chloe Okuno, která se například podílela na tvorbě povídkového hororu V/H/S/94 z minulého roku. O scénář se postaral Zack Ford, jenž v roce 2007 sepsal kriminální horůrek jménem Scar.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 6. 2022.