Téma exorcismu má hororový žánr velice rád. Brzy se tak od studia Saban Films dočkáme snímku, který ponese název The Exorcism of God. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na kněze jménem Peter Williams (Will Beinbrink), který vede kostel v malém městečku kdesi v Mexiku. Peter je mezi místními obyvateli populární. Pomáhá s úrodou, vozí jídlo, hraje si s dětmi. Mnozí obyvatelé města ho dokonce začali považovat za svatého, což Peter samozřejmě zásadně odmítá. Nikdo z města ale nezná skutečný důvod, proč Peter do Mexika přijel. Tajemný kněz totiž prchá před svou vlastní minulostí.

Peter totiž asi před osmnácti lety provedl exorcismus na neznámé nešťastné oběti, ovšem zcela se mu to vymklo z rukou, přičemž během toho ho na nějakou dobu posednul ďábel. Z pocitu viny se proto rozhodl utéct právě do Mexika, kde se pokouší začít nový život. Démonům své minulosti ale nemůže utéct. Jednoho dne ho totiž navštíví Otec Michael Lewis (Joseph Marcell), se kterým začne řešit případy hrozivých posednutí, která se začnou projevovat napříč celým městem. Petera tak jeho vlastní minulost zcela jistě dostihne, protože kromě toho se navíc zná, že neznámá démonická entita si pro sebe chce získat i jeho vlastní duši. Film je přirozeně inspirován legendárním hororovým snímkem Vymítač ďábla, který v roce 1973 natočil William Friedkin. 

O scénář a režii nadcházejícího snímku se postaral Alejandro Hidalgo, který v roce 2013 debutoval se svým hororem La Casa del fin de los tiempos. Se samotným scénářem mu ještě pomáhal Santiago Fernández Calvete. Kromě výše zmíněných ve filmu uvidíme herce jako María Gabriela de Faría, Hector Kotsifakis a Irán Castillo. Oficiální premiéra filmu je stanovená na 11. 3. 2022.