Pokud se vám líbily horůrky typu Uteč a Black Christmas, tak byste si určitě neměli nechat ujít nadcházející snímek Master, na jehož trailer se můžete podívat výše. V celovečerním debutu scénáristky a režisérky Mariamy Diallo se tři ženy snaží najít své místo na prestižní univerzitě v Nové Anglii, jejíž chladné elitářství však může skrývat něco mnohem zlověstnějšího. Profesorka Gail Bishop (Regina Hall) byla nedávno povýšena na ředitelku koleje, což je pro ni velká věc. Je to totiž poprvé, co na slavné Vysoké škole Ancaster tento post bude zastávat černoška. Gail je tak odhodlána vdechnout zcela nový život staleté tradici, která s onou kolejí souvisí. Nicméně brzy se zamotá do útrap studentky Jasmine Moore (Zoe Renee), která momentálně studuje prvák. A rozhodně se nejedná o klasické útrapy, kterým čelí valná většina mladých lidí na začátku svého vysokoškolského života. 

Jasmine narazí na zádrhel hned na začátku svého studia, když jí přidělí pokoj na koleji, o kterém se říká, že v něm straší. Věci se navíc ještě zhorší, když se Jasmine ve třídě pohádá s profesorkou Liv Beckman (Amber Gray). Zatímco se Gail snaží udržovat pořádek a plnit povinnosti ředitelky koleje, ve škole začne docházet k podivných a znepokojivým věcem. Téměř celou svou kariéru zasvětila tomu, aby se mohla dostat do vnitřního kruhu vedení školy. Postupně ale zjišťuje, že tu něco nehraje. A jak se snaží této záhadě přijít na kloub, postupem času si přestane pokládat otázku, zda na škole skutečně straší. Nyní se ta otázka jednoduše přetransformovala na: „Kdo tu straší?“ A souvisí s tím nějak samotné vedení školy? 

Jak již bylo výše uvedeno, bude se jednat o celovečerní debut filmařky Mariamy Diallo, která se v minulosti například podílela na tvorbě seriálu Random Acts of Flyness z roku 2018. Snímek se již objevil na filmovém festivale Sundance, odkud si odnášel převážně pozitivní hodnocení. Kromě výše zmíněných hereček se ve filmu také například objeví Talia Ryder a Talia Balsam.

Oficiální premiéra je stanovená na 18. 3. 2022.