Poslední týdny těhotenství mohou být pro některé ženy vyloženým hororem. A přesně tím bude i nadcházející snímek jménem Bed Rest, kde na budoucí maminku čekají ještě další hrůzy. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Julie Rivers (Melissa Barrera), která ze všeho na světě nejvíce touží po pořádné rodině. Když následně znovu otěhotní, musí se se svým manželem přestěhovat do nového domova, kde si Julie hodlá užít trochu klidu a pohody. Brzy se ale začne velice nudit, protože začne mít pocit, že její život v domě začíná být až příliš monotónní. To se však brzy změní. Bohužel k horšímu. A to opravdu hodně. 

Julii začne děsit jakási zlá entita, kterou však vidí pouze ona sama. V rámci toho začnou na povrch vyplouvat tajemství z její minulosti, přičemž sám její manžel si začne říkat, zda je jeho žena psychicky v pořádku. Julie má však pocit, že útoky oné zlé entity nabývají na síle, v rámci čehož začne být přesvědčená, že ona „věc“ chce dostat její nenarozené dítě. Mladá hrdinka tak bude muset ochránit nejenom svého potomka, ale i sebe.

Skutečně se v domě nachází nějaká zlá síla, která chce Juliino dítě dostat do svých pařátů? Nebo se jedná čistě o psychický problém, který způsobil stres, nuda a samota? To se budeme muset nechat překvapit, ale jedno je z filmu jasné: Těhotenství může být občas opravdu horor. 

O scénář a režii se postarala producentka Lori Evans Taylor, pro kterou to bude zároveň její režijní celovečerní debut. Taylor taktéž momentálně pracuje na scénáři k chystanému šestému dílu slavné morbidní série Nezvratný osud, kterého se dočkáme možná už někdy během příštího roku.

Dále se ve snímku představí herci jako Guy Burnet, Paul Essiembre, Erik Athavale, Kristen Harris a Edie Inksetter.

Oficiální premiéra na službě Tubi je stanovená na 7. 12. 2022.