Jak už je u nakladatelství CREW zvykem, i tento měsíc se dočkáme pravidelného dobrodružství rošťáka Barta v komiksovém sešitu Bart Simpson. Tento měsíčník u nás vychází již od roku 2013 a užívá si velké popularity. Vždyť přeci Simpsonovi jsou asi tím nejkultovnějším animovaným seriálem na světě. Teď však zpět k Bartovi. V novém čísle nás opět čeká několik příběhů, které si můžete pamatovat ze samotného seriálu.

Bart s Homerem se nechají inspirovat největším filmovým tvrďákem všech dob, McBainem. Co se však stane, když se tihle dva nepříliš inteligentní jedinci dostanou do křížku se skutečným ostříleným zločincem? Dokážou ho chytit a stát se hrdiny, nebo skončí jako fleky na asfaltu? Ve druhém příběhu se čtenáři dozví, jak nebezpečné následky má rána do hlavy. Můžete se z ní také naučit cizí jazyky!

Přečtěte si také: E.T. - Mimozemšťan na steroidech? Slovenský komiks Nukleus bojuje o přízeň

Bart Simpson 08/2020 by měl vycházet v pondělí 17. sprna/augusta. Pokud nemáte pořízené předplatné, 28stránkový sešit budete moci zakoupit na eshopu nakladatelství CREW, kde najdete i krátkou ukázku a odkaz na předplatné. To vás vyjde na 450 Kč za rok.