Na světě už máme celou řadu MCU filmů. Ale přiznejme si to, jen málokteré se mohou chlubit opravdu kvalitním a zajímavým záporákem. Jedním z nich byl i charismatický Erik Killmonger (Michael B. Jordan), který se objevil v roli hlavního antagonisty v marvelovce Black Panther. Jak ale víme, eventuálně ho zastihl stejný osud, který čeká všechny Marvel padouchy – ve finálové bitvě s hlavním hrdinou byl poražen a následně i zabit. Zdá se ale, že jeho postavě ještě fanoušci dávat sbohem nemusí. Killmonger se totiž má údajně objevit i v pokračování, které ponese název Black Panther: Wakanda Forever. Žádné vzkříšení bychom však očekávat neměli. K jeho návratu by totiž mělo dojít v Astrální sféře, paralelní dimenzi, ve které přebývají duše, co opustily svá těla. 

Té jsme se každopádně dočkali i v prvním díle, kde ji například navštíví hlavní hrdina T´Challa, aby požádal svého zesnulého otce a bývalého krále o radu. Ve druhém díle by už však Killmonger úlohu padoucha sehrávat neměl, místo toho se má stát mentorem jakéhosi mladého hrdiny. Více informací o jeho návratu však zatím nejsou k dispozici. Totožnost onoho hrdiny, kterého bude Killmonger učit, zatím také neznáme. Je ale možné, že by to mohla být Shuri (Letitia Wright), o které kolují zvěsti, že by se po T´Challovi mohla stát hlavní protagonistkou celé série. Její představitelka se však nadále léčí ze zranění, která prodělala na placu, v rámci toho byla i celá produkce druhého dílu pozastavena až do začátku příštího roku. To by navíc mohlo potvrzovat, že Shuri se skutečně chopí otěží hlavní postavy filmu. 

Kevin Feige, šéf Marvelu, před nějakou dobou taktéž oznámil, že T´Challa už přeobsazen nebude, tudíž v MCU světě ho již neuvidíme. Má to být především pocta zesnulému Chadwicku Bosemanovi, který bohužel prohrál svůj boj s rakovinou. Ve druhém díle se ale zaručeně opět objeví například Lupita Nyong´o a Danai Gurira, které opět ztvární své role z dílu předešlého. Návrat Killmongera by tak jako tak nemusel být příliš velkým překvapením, sám Michael B. Jordan před několika měsíci prohlásil, že by se nebránil tomu roli opět ztvárnit. Premiéra filmu je zatím stanovená na 11. 11. 2022.