Na produkci druhého dílu marvelovky Black Panther, který ponese název Wakanda Forever, patrně leží nějaká hrozivá kletba. Ani ne před týdnem se totiž opět rozjelo natáčení, které bylo kvůli úrazu herečky Leititii Wright pozastaveno na dva měsíce. Po jejím zotavení ale mohla produkce konečně bezpečně pokračovat. Ale jak se zdá, ono štěstí netrvalo věčně. The Hollywood Reporter informoval o tom, že herečka Lupita Nyong'o, která opět ztvární T´Challovu lásku Nakiu, má pozitivní test na koronavirus. A nejenom ona. Spolu s ní se ještě nakazilo hned několik dalších nejmenovaných herců, plus i několik členů natáčecího štábu. Z důvodu bezpečnosti tak byla celá produkce opět pozastavena na neurčito. 

Zatím není známo, v nakolik závažném stavu se herci a členové produkčního štábu nacházejí. Film tak ale začíná mít problém. Oficiální datum premiéry je stále 11. 11. 2022. Tvůrci původně veřejnost ujišťovali, že i přes dvouměsíční pauzu kvůli nepřítomnosti představitelky Shuri se s oním datumem již nebude hýbat. To se ale nyní může změnit. Je totiž stále možné, že pozitivní test vyjde i dalším lidem z produkce, včetně například samotnému režisérovi Ryanu Cooglerovi. Filmu tak hrozí, že produkce bude zmražená na dalších pár měsíců, což by následně se vší pravděpodobností vedlo k odkladu premiéry na rok 2023. Zda k něčemu takému vůbec dojde, je ale zatím ve hvězdách. Pořád je totiž možné, že produkce se brzy opět rozjede, přičemž datum 11. 11. bude opravdu naplněn. Můžeme jenom doufat. 

Po smrti Chadwicka Bosemana se úlohy hlavního protagonisty ujme jiná postava, mnozí fanoušci se domnívají, že by to mohla být právě Shuri. Kromě výše zmíněných se ve filmu dočkáme herců jako Danai Gurira, Winston Duke, Martin Freeman a Angela Bassett. Vrátit se má údajně i Michael B. Jordan, který v předešlém díle ztvárnil hlavního padoucha Killmongera. Film by taktéž měl představit superhrdinského nováčka, kterým bude Riri Williams (Dominique Thorne), taktéž známá pod pseudonymem Ironheart.