I přestože očekávaný DC snímek The Batman, ve kterém si hlavní roli zahraje Robert Pattinson, je ještě na míle daleko, HBO Max už chystá spin-off o jedné z postav, co se v nadcházejícím snímku o slavném netopýřím hrdinovi objeví. Není žádnou novinkou, že ve filmu uvidíme postavu Oswalda Cobblepota, který je více znám pod přezdívkou Tučňák. Vedle Jokera patří mezi nejvíce ikonické záporáky, se kterými Batman změřil síly. S velkou novinkou však přišel web Variety, který informoval o tom, že v budoucnu se vystajlovaný padouch dočká zcela vlastního samostatného seriálu.

Tučňáka si v novém Batmanovi zahraje Colin Farrell, ovšem ten fanoušky před pár měsíci informoval o tom, že ve filmu se objeví jen párkrát. Údajně v něm totiž natočil asi jen šest scén. Zdá se ale, že bude mít s postavou mnohem více práce pod taktovkou HBO Max. Spin-off by se měl točit kolem Tučňákova vzestupu k moci, což už byl motiv, který byl prozkoumán například v seriálu Gotham. Farrell sice ještě nepodepsal žádnou smlouvu, ale můžeme bezpečně předpokládat, že to bude jen otázka času. Proč by také do onoho spin-offu obsazovali někoho jiného? Seriál má údajně napsat Lauren LeFranc, která se například podílela na scénáři k Agents of S.H.I.E.L.D., další adaptaci superhrdinské komiksárny, tentokrát však marvelovské. 

Zájem o seriál se ovšem bude odvíjet také od úspěchu nadcházejícího Batmana. To znamená, že i když je projekt v přípravě, není ještě stoprocentní, že opravdu vznikne. HBO Max se může v kterýkoliv moment rozhodnout dát zpátečku. Snímku The Batman se každopádně dočkáme 4. 3. 2022, tak uvidíme, zda si Pattinson s rolí poradí. Uvítali byste samostatný seriál o Tučňákovi?