Už nějakou dobu víme, že streamovací služby HBO Max se letos dočká jak Česká republika, tak i Slovensko. A nyní už konečně známe přesné datum vydání. HBO Max do obou zemí dorazí 8. 3. 2022. Skvělou zprávou může také být to, že vás například oproti Netflixu vyjde levněji. Paušál pro nové uživatele, kteří si svůj uživatelský účet vytvoří v průběhu března, bude činit 132 Kč měsíčně. To samé bude také platit pro uživatele, kteří si již předplácejí HBO GO. Pokud patříte mezi ně a platformu si předplácíte napřímo, tak budete na HBO Max automaticky převedeni. Co se týče standartního měsíčního předplatného, tak vás vyjde na 199 Kč měsíčně. 

S příchodem HBO Max se tak můžete těšit na celou řadu audiovizuálních zážitků, které zahrnují filmy a seriály z produkce Warner Bros., Max Originals, Cartoon Network, DC, HBO a mnohých dalších. Tudíž už téměř za měsíc se budete moct podívat na jedny z největších filmů minulého roku, například Matrix Resurrections a Duna. Samozřejmě vám ale budou k dispozici i další slavné filmové série, například Harry Potter a Pán prstenů (byť je otázka, zda se u něho dočkáme i rozšířených verzí). Těšit se můžete i na různorodé seriály, pokud například patříte mezi fanoušky světa DC, plus z novodobého Sebevražedného oddílu jste byli nadšení, tak na HBO Max si budete moct pustit seriálový spin-off Peacemaker. Služba taktéž poskytne různé reality show a pořady pro děti, například Gumballův úžasný svět a Mladí Titáni do toho!. Předplatitelé si tak budou moci vytvořit až pět uživatelských profilů. 

HBO Max bude k dispozici na většině televizorů, zařízeních a platformách, to znamená například Chromecast, AirPlay, Android, iOS, Android TV, Apple TV, Fire TV, Samsung Smart TV, Roku TV, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series S|X. Oproti HBO GO bude mít Max i mnohem lepší technickou kvalitu, plus i dodatečné služby.

Těšíte se?