Nejnovější upoutávka na 3. sérii Harley Quinn přináší bližší pohled na oblíbený animovaný seriál. A to včetně prvního představení Nightwinga s hlasem Harveyho Guilléna, hvězdy seriálu What We Do In The Shadows. Je to už dva roky od finále 2. série Harley Quinn, ve které titulní hrdinka společně s Poison Ivy zmizely v západu slunce poté, co si navzájem vyjevily své city. Spolu se nám ukazují i ve 3. sérii, která už klepe na dveře.

Nový trailer se drží zajeté atmosféry celého seriálu a přináší to, co mohli fanoušci po konci druhé série očekávat. V popředí je nám hlavně ukazován vztah Harley (Kaley Cuoco) a Poison Ivy (Lake Bell), které se po romantické dovolené vrací do Gothamu, aby se znovu setkaly s Clayfacem (Alan Tudyk), King Sharkem (Ron Funches), Frankem Plantem (J. B. Smoove) a Baneem (James Adomian).

Přečtěte si také: Joker od DC jako žena? Ano!

Kromě známých postav jsou nám však v traileru představeny nové zápletky a problémy, včetně Ivyiných plánů na přeměnu Gothamu v ráj rostlin, která by však znamenala konec lidí, nebo Jokerovu snahu kandidovat na starostu města. Takže si můžeme konečně představit, s čím se bude Harley v rámci deseti epizod seriálu potýkat tentokrát. Nesmíme také zapomenout na Dicka Graysona alias Nightwinga, který otevírá trailer temnou hrozbou ohrožující Gotham, než ho však Harley nevybíravě utne. Nový hrdina se pak ukáže až na konci traileru. A to rovnou tváří v tvář Batmanovi, který si však z Nightwinga spíše utahuje.

Ve třetí sérii oblíbeného seriálu se objeví také hostující superhrdinové jako jsou Batman (Diedrich Bader), komisař Gordon (Chris Meloni), Catwoman ( Sanaa Lathan) nebo Barbara Gordon alias Batgirl (Briana Cuoco).

Zatímco předchozí upoutávka na Harley Quinn prodávala spíše stejně chlípné a neuctivé pojetí DC univerza, které diváci v seriálu očekávají, tento trailer se mnohem více snaží prodat zápletku. Navzdory tomu, že společnost Warner Bros. Discovery zrušila a přepracovala mnoho svých projektů, je velká šance, že Harley Quinn je v bezpečí díky zprávě, že postava Kite-Mana dostane vlastní seriál. Zdá se, že Harley Quinn jede na plné obrátky, doufejme tedy, že bude pokračovat i v dalších letech. Jisté však je, že nás i ve třetí sezóně čekají další dobře napsané dialogy a momenty, ze kterých padá čelist a které může přinést jen animovaný projekt jako je Harley Quinn.

Premiéra sezóny se uskuteční 28. 7. 2022 na HBO Max, které zpřístupnilo první epizodu první série Harley Quinn na svém oficiálním YouTube účtu a zhlédnout ji můžete níže: