Před dvěma měsíci se na českém trhu konečně objevila dospělá dark fantasy manga Berserk od japonského mangaka Kentara Miury. Ta vypráví krvavý příběh plný romantiky, erotiky a akce. Hlavním hrdinou je obávaný bojovník Guts, jenž disponuje obrovským mečem, kovovou rukou, stovkami jizev z bojů nebo mučení a znamením, které na sebe přitahuje síly zla.

První díl si ihned oblíbilo velké množství českých čtenářů. Na Databázi knih má Berserk 1 celkem 39 hodnocení s celkovým průměrem 89 procent. Je tedy zcela jasné, že se tito uživatelé velmi těší na pokračování, které přišlo dřív, než většina očekávala.

Ano, pokud nakladatelství CREW vydává nějakou novou mangu, většinou se snaží několik prvních dílů uvést do prodeje kousek od sebe. A tohle platí i u Berserka, protože jsme se včera dočkali druhého dílu. Takže pokud jste fanoušci této série, druhý svazek můžete zakoupit na eshopu nakladatelství CREW s menší slevou. Naposled bychom vás ještě chtěli představit krátkou anotaci od vydavatele:

„Guts nikdy nemá nouzi o protivníky – dokonce ani o takové, kteří se vracejí z mrtvých! Proti Černému šermíři totiž tentokrát stojí aristokrat s ďábelskými schopnostmi a vlastní armádou. A aby bylo hůř, Gutsův elfí společník Puk je zajat a skončí v rukou tajemné dívky, která nesmí opustit svůj pokoj...“