Příští rok se můžeme těšit na další seriál z dílny Marvelu jménem Secret Invasion, který se tentokrát zaměří na starého dobrého Nicka Furyho v podání Samuela L. Jacksona. Už nějakou dobu ale také víme, že MCU rodina do svých řad přivítala další známou hereckou tvář. Tou je Emilia Clarke, která se nejvíce proslavila svou rolí Daenerys Targaryen z úspěšného HBO seriálu Hra o trůny. A i přestože už dávno známe její seriálovou podobu, Marvel stále neodhalil, koho přesně bude v seriálu hrát.

Mnozí fanoušci se ale už od minulého roku domnívají, že by to mohla být Abigail Brand, špionská polo-mimozemšťanka, která v původních komiksech Secret Invasion sehrávala jednu z primárních rolí. A jak se zdá, podle oficiálního účtu Secret Invasion na Tenoru, kde lze dohledat nejrůznější GIFy, by to měla být pravda. 

Servery OneTakeNews a Streamr si tak trochu zahrály na detektivy, přičemž na Tenoru našly název souboru GIFu ze Secret Invasion. Ten zobrazuje moment, kdy Emilia Clarke říká: ,,It’s the beginning.” Samotný soubor však odhalil onu zásadní informaci. Nese totiž název: „Its The Beginning Abigail Brand GIF.” To je poměrně dost přesvědčivý důkaz o tom, že herečka si skutečně zmíněnou komiksovou postavu zahraje, tudíž pro mnohé fanoušky to asi nebude příliš velkým překvapením. 

V komiksech je Abigail Brand také velící důstojnicí služby S.W.O.R.D., která se zabývá obranou Země před mimozemskými hrozbami. Na rozdíl od většiny hrdinů nebyly nikdy odhaleny žádné podrobnosti týkající se jejího osobního života, ale je známo, že v době událostí Secret Invasion jí je 28 let. K Abigail se taktéž pojí i X-Meni, ovšem necháme se překvapit, zda to v samotném seriálu bude hrát nějakou roli.

Příběh se zaměří na tajuplnou rasu Skrullů, mimozemských bytostí, které už nějakou dobu infiltrují Zemi. Mezi hlavní postavy tak bude patřit nejenom Nick Fury, ale i skrullský generál Talos, jehož jsme už mohli vidět ve snímku Captain Marvel. I zde ho ztvárňuje herec Ben Mendelsohn.

Dále se v seriálu můžeme těšit na staré známé postavy jako Don Cheadle v roli Jamese Rhodese a Martin Freeman jako CIA agent Everett Kenneth Ross.

O režii celého seriálu se stará filmařské duo Thomas Bezucha a Ali Selim. Bezucha je například tvůrcem romantického dramatu Big Eden z roku 2000, Selim se zas podílel na tvorbě seriálů jako Manhunt, Myšlenky zločince a Kondor. Scénář si vzal na starost Kyle Bradstreet, jeden z hlavních scenáristů seriálu Mr. Robot.

Oficiální premiéry se dočkáme někdy během roku 2023.