George Clooneyho to režírování očividně zase chytlo, protože ani ne rok po jeho předchozím sci-fi snímku Půlnoční nebe, ve kterém si sám zahrál hlavní roli, nám naservíruje svůj další film. Tím bude drama The Tender Bar, ve kterém se jedné z hlavních rolí ujme Ben Affleck. Děj se zaměří na mladý život novelisty a novináře J. R. Moehringera (Tye Sheridan), z jehož pamětí vznikl i samotný scénář k filmu. Ben Affleck si zas zahraje Moehringerova strýce Charlieho, vlastníka místního baru, který je zároveň pro budoucího vlastníka Pulitzerovy ceny otcovskou figurou. 

Trailer se soustředí především na Moehringerovo dětství, plus i na dobu, kdy nastoupil na vysokou, kde se rozhodne, že se stane spisovatelem. I přestože mu v životě chybí jeho vlastní otec, tráví mnoho času se svým poměrně cholerickým dědečkem (Christopher Lloyd). Celý film ale bude především stavět na jeho vztahu se strýcem Charliem, který mu bude dávat různé rady do života. Následně se dočkáme i jeho vysokoškolského života, ve kterém nebude chybět první velká láska, mnoho učiva a první úspěchy na spisovatelském poli. Film byl ve výrobě pěkně dlouhou dobu, původně ho pod dohledem studia Sony Pictures měl zrežírovat Ted Melfi. Pak ale přišlo na scénu studio Amazon, které brzy převzalo na film práva, přičemž Sony tak veškeré své plány na zahájení produkce zrušilo. Režie filmu pak přepadla Clooneymu. 

O scénář se postaral William Monahan, což by mohl být příslib dobré kvality, protože Monahan je zodpovědný za scénáře k filmům jako Království nebeské, Skrytá identita a Labyrint lží. Kromě výše zmíněných se ve filmu dočkáme herců jako Lily Rabe, Max Martini, Max Casella, Sondra James a Briana Middleton. V kinech se ho dočkáme 22. 12. 2021.