Pamatujete ještě na Dannyho parťáky, kde George Clooney a Julia Roberts ztvárnili nesmírně sympatickou manželskou dvojku, která se ovšem potýkala s určitými problémy? A chtěli byste něco podobného vidět znova? Tak pro vás máme skvělou zprávu, studio Universal se nedávno pochlubilo oficiálním trailerem na nacházející romantickou komedii jménem Vstupenka do ráje, podívat se na něj můžete výše. Nutno ovšem dodat, že zde budou hrát oba dva herci již rozvedený manželský pár, který navíc mezi sebou žádné dobré vztahy neudržuje. Oba dva se tak setkají v letadle mířící do Bali, kde bude mít poněkud spontánní svatbu jejich dcera Lily (Kaitlyn Dever), která zrovna nedávno absolvovala školu. 

Ovšem jelikož si oba dva rodiče uvědomí, že se jedná a svatbu spontánní, kvůli níž by mohla Lily zahodit svou kariéru výměnou za lásku, dostanou strach, že jejich dcera udělá stejnou chybu, kterou udělali oni před více než dvaceti lety. Proto se rozhodnou, že místo toho, aby dceřinu svatbu podpořili, tak se ji pokusí zastavit stůj co stůj. Rozhodnou se proto nějakým způsobem očernit jejího milého, aby se na něj mohla Lily nakonec vykašlat. Když konečně dorazí do cíle, Lily si je dobře vědoma napětí, které mezi jejími rodiči panuje, poprosí je proto, aby se chovali slušně. Ještě ale neví o jejich postranních úmyslech.

Se vší pravděpodobností to ale stejně skončí tak, že Lily se za svého amanta opravdu provdá, plus mezi oběma rodiči opět vyvstane oheň lásky. Ale uvidíme, třeba nás snímek nakonec překvapí. 

O režii se postaral Ol Parker, který má s romantickým žánrem už značné zkušenosti. Natočil tak například filmy jako Svatba ve třech, Teď a tady a Mamma Mia! Here We Go Again. Scénář si vzal na starost Daniel Pipski. Ve filmu se dále objeví herci jako Billie Lourd, Lucas Bravo, Senayt Mebrahtu a Sean Lynch.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 9. 2022.