Amazon teprve před několika hodinami vydal další plnohodnotný oficiální trailer na jeho vůbec nejdražší seriál, kterým je samozřejmě Pán prstenů: Prsteny moci. Podívat se na něj můžete výše. Jak již nějakou dobu víme, příběh se bude odehrávat ve Druhém věku Středozemě, přičemž se dočkáme nejenom mladší verze Galadriel (Morfydd Clark) a Elronda (Robert Aramayo), kteří spolu v traileru vedou konverzaci, ale také mladičkého Isildura (Maxim Baldry), z něhož se jednoho dne stane velký vůdce lidí. A i přestože spousta fanoušků chová k seriálu spíše skeptické pocity, musíme uznat, že na nás tento trailer rozhodně působí lépe než ten předchozí.

Trailer také patrně odhaluje, že nadcházející řada se bude na nějakou dobu vracet v čase do počátků Středozemě, kdy na obloze nebylo žádné slunce a zemi pokrývalo světlo dvou valinorských stromů, kterými byly Telperion a Laurelin. Upoutávka také představuje nejdůležitější rasy, které v historii Ardy hrály ty největší role. Máme zde elfy, kteří chrání lesy, trpaslíky žijící ve svých dolech pod zemí a lidi rozšiřující svá pole. S porážkou Melkora, prvního temného pána, však trable nekončí. Pikle totiž kuje jeho tehdejší pravá ruka, kterou je samozřejmě starý dobrý Sauron. 

Tvůrci celého seriálu jsou Patrick McKay a John D. Payne, oba například pracovali na sci-fi snímku Star-Trek: Do neznáma z roku 2016. V seriálu se tak objeví celá řada herců, například Owain Arthur, Tom Budge, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers a Daniel Weyman.

Premiéra je stanovená na 2. 9. 2022.

Jak se vám trailer líbil?