Gal Gadot opět zazáří v dalším akčňáku od Netflixu. Ovšem oproti Red Notice nás tentokrát čeká podívaná o něco temnější a vážnější. V rámci akce Tudum jsme se totiž dočkali prvního náhledu na nadcházející snímek Heart of Stone, ve kterém zmíněná izraelská kráska a představitelka Wonder Woman ztvární jednu z hlavních rolí.

Samotná zápletka se však stále drží v relativní tajnosti, už ale víme, že Gadot ve film ztvární CIA agentku Rachel Stone, která se vypraví na nejnebezpečnější misi své kariéry. Připojí se k ní i britský herec Jamie Dornan. Ten se celosvětově proslavil především díky své roli Christiana Graye ve filmové adaptaci Padesát odstínů šedi, nicméně čeští a slovenští diváci ho budou hlavně znát díky jeho působení ve filmu Anthropoid, kde ztvárnil Jana Kubiše. 

O režii se postaral Tom Harper, který je například zodpovědný za tvorbu seriálu Vojna a mír. Taktéž se podílel na režii několika epizod první série legendárního britského seriálu Peaky Blinders.

O scénář se postarali Greg Rucka a Allison Schroeder. Rucka je v první řadě především komiksovým tvůrcem, který v roce 2020 pro Netflix sepsal akčňák Old Guard: Nesmrtelní. Allison Schroeder je zas zodpovědná za historické drama Skrytá čísla, přičemž taktéž pracuje na scénáři k připrané filmové adaptaci videohry Minecraft

Datum vydání zatím známý není, ale pravděpodobně bychom se filmu měli dočkat někdy v průběhu roku 2023.

Zdá se také, že Netflix vrazil do produkce opravdu hodně peněz, proto bychom se mohli těšit na opravdu velkolepou podívanou. Však to také sama Gal Gadot ve videu zmiňuje!