Resident Evil: Raccoon City je nejnovější film ze série Resident Evil, který si dal za úkol zpracovat první dva díly této hororové herní série. Děj se má odehrávat v době, kdy již propukla epidemie T-viru, město je v troskách, většina lidí se změnila na mutanty a zbyla pouze hrstka přeživších. Dnes se magazín IGN pochlubil s prvními fotografiemi z natáčení tohoto filmu. Jsou na nich zachyceny jak temné chodby Spencerova sídla, tak obličeje herců, kteří ztvární hlavní role.

Na první fotografii vidíme postavu Leona, kterého ztvární Avan Jogia, a Claire, jejíž pozice je obsazena Kaya Scodelario. Leon je oblečen v klasické policejní uniformě a Claire zase v červené bundě.

Na druhém snímku se nachází (zleva) Albert Wesker (Tom Hopper), Brad Vickers (Nathan Dales), Jill Valentine (Hannah John-Kamen) a Chris Redfield (Robbie Amell).

Na poslední zveřejněné fotografii se nachází Lisa Trevor (Marina Mazepa), dcera architekta Spencerova sídla. Byla vystavena řadě experimentům Umbrella Corporation, což vysvětluje její znetvořenou postavu.

Film by u nás jít do kin letos 2. prosince/decembra pod záštitou studia Falcon.

Přečtěte si také: Assassin’s Creed Valhalla, Resident Evil 2 a další hry zahájí rok 2024 v Game Passu