Těsně před Vánoci bude na Netflixu premiérovat druhý díl povedené detektivky Na nože, který ponese název Glass Onion. Daniel Craig se v něm opět chopí role detektiva Benoita Blanca, který bude muset vyšetřit další zapeklitý případ. Tentokrát se bude muset vydat na soukromý ostrov ve Středozemním moři, který patří miliardářovi Milesu Bronovi (Edward Norton). Právě tam totiž dojde k tajemné vraždě, která zaseje strach do srdcí všech dalších obyvatel ostrova. Film nám tak opět představí řadu nových a hvězdně obsazených postav, přičemž některé z nich si konečně můžeme prohlédnout na fotkách níže. Podrobné detaily o ději jsou stále drženy v tajnosti, ale už se k nám dostaly informace o tom, co jsou vlastně jednotliví podezřelí zač. 

Leslie Odom Jr. hraje vědce Lionela Toussainta, který pracuje pro výše zmíněného miliardáře Brona, ovšem jejich vztah má být v určitém ohledu „komplikovaný“.

Kathryn Hahn hraje Claire Debellu, guvernérku Connecticutu, která kandiduje na senátorku. Režisér Rian Johnson ji popisuje jako ženu, která leze na nervy v podstatě úplně každému. Je taktéž ochotná hrát na jakoukoliv stranu, aby se v očích veřejnosti těšila co největší podpory.

Dave Bautista si zahraje Dukea Codyho, slavnou Youtube hvězdu, která na ostrov přijíždí se svou holkou a asistentkou Whiskey v podání Madelyn Cline.

Kate Hudson hraje módní návrhářku jménem Birdie Jay, s níž jede i její asistentka Peg, kterou ztvární Jessica Henwick. Připojí se k nim i Janelle Monáe, která hraje další technologickou podnikatelku jménem Cassandra "Andi" Brand.

Ve filmu se má objevit i sympatický Ethan Hawke, ale o jeho postavě stále nic pořádného nevíme. Sám herec se k roli také příliš nevyjadřoval, ale ještě před rokem tvrdil, že ve snímku bude mít „pouze cameo“. Je tudíž poměrně pravděpodobné, že Hawke ztvární první oběť vraždy, která celý případ odstartuje. 

Nové fotky od Empire Magazine jsou většinou dobrým znakem toho, že za rohem už musí být první oficiální trailer. Rian Johnson, který se opět chopil otěží režiséra a scenáristy, potvrdil, že pokračování hodně čerpalo z děl od Agathy Christie, především z případů Hercula Poirota a slečny Marplové. Inspirací byl taktéž snímek Konec Sheily z roku 1973.