Už za tři týdny bude v kinech premiérovat zábavně vyhlížející podívaná jménem Renfield, ve kterém se titulní sluha (Nicholas Hoult) pokusí vymanit z frustrujících služeb strašlivého hraběte Drákuly (Nicolas Cage). Studio Universal se proto nedávno pochlubilo finálním trailerem, který v podstatě potvrdí slova tvůrců o tom, že ve filmu nebudou chybět ani galony krve. Podívat se na něj můžete výše.

Jak už dlouho víme, snímek Renfield, který je podle režiséra pokračováním filmu Drákula z roku 1931, se bude odehrávat v moderní době, v níž se nešťastný Drákulův sluha snaží žít si vlastním životem. Ale když téměř celé jedno století sloužíte mocnostem zla, samozřejmě to nebude tak jednoduché. Renfield tak stále musí obstarávat Drákulovi potravu, která se samozřejmě skládá z krve nebohých smrtelníků. 

Svou šanci na spasení ale nalezne v podobě policistky jménem Rebecca Quincy (Awkwafina), které jednoho večera zachrání život v jakémsi baru, jenž napadne tlupa ozbrojenců. Sloužení silám zla má i určité výhody. Renfield totiž po pozření pavouka získá úžasné schopnosti, mezi které patří například super síla a super rychlost. A nejnovější trailer nám ukáže, že každý, kdo by se Drákulově sluhovi odvážil postavit, zhyne krutou a nechutnou smrtí.

Díky mladé policistce si ale Renfield uvědomí, že pokud se bude chtít z Drákulova sevření konečně vymanit, bude se mu muset postavit tváří v tvář. Ale to samozřejmě nebude vůbec nic jednoduchého, přes sto let starý upír má totiž v rukávech hned několik es. A v puse zuby ostré jako břitva, které se nebude bát použít. A to ani proti svému dlouholetému sluhovi. Co tedy musí Renfield udělat pro to, aby Drákulu definitivně poslal do horoucích pekel? 

O režii filmu se postaral Chris McKay, scénář zas zpracovali Ryan Ridley a Robert Kirkman, který je jedním z tvůrců slavné komiksové série The Walking Dead.

Dále se také ve filmu objeví herci jako Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo, Brandon Scott Jones a Caroline Williams.

Oficiální premiéra v našich kinech je stanovená na 13. 4. 2023.