Po koncertech a dalších zajímavostech připravila společnost Epic Games pro hráče Fortnite další lahůdku. Tentokrát komunitu čeká filmová noc a s ní promítání jednoho ze tří filmů Christophera Nolana.

Filmová noc se koná tento pátek, 26. června, a na Party Royale’s Big Screen se objeví Počátek (Inception), Batman začíná (Batman Begins) nebo Dokonalý trik (The Prestige).

Výběr filmu záleží na regionu každého hráče, ale bohužel ve všech zemích film dostupný nebude, což se týká také České republiky, Slovenska nebo kupříkladu Polska. Epic Games dle vyjádření hledá způsoby, jak v budoucnu uspořádat tyto akce globálně.

Ve Spojených státech se hráči Fortnite podívají na Počátek, ve Velké Británii budou sledovat Dokonalý trik a například film Batman začíná uvidí ve Francii. Kompletní rozvrh s regiony najdete na oficiálních stránkách hry Fortnite.

Bezplatná battle royale verze Fortnite nedávno spustila třetí sezónu druhé kapitoly. Nová sezóna je ve znamení povodní, Aquamana a možnosti „osedlat“ žraloka.