Už od minulého podzimu víme, že se chystá filmová adaptace slavné povídky legendárního Stevena Kinga, která nese název The Boogeyman. Ta byla součástí autorovy knihy Noční směna z roku 1978. Původní příběh vyprávěl o nešťastném otci jménem Lester Billings, který svému psychiatrovi vypráví o tom, jak přišel o všechny tři své děti. Údajně je všechny usmrtil takzvaný Boogeyman, přičemž nyní se otec domnívá, že hrůzný tvor si přijde i pro něho. O režii připravované adaptace se postará mladý filmař Rob Savage, který v roce 2020 vyděsil hororové fanoušky svým filmem Host, jenž dokonce zaujal prvenství v seznamu nejděsivějších filmů roku od Science of Scare. A nyní už konečně známe jména dvou hlavních představitelů, kterých se v adaptaci dočkáme. 

Ve filmu se tak objeví herci Sophie Thatcher a Chris Messina. Thatcher vynikla především v seriálové tvorbě, objevila se tak například v projektech jako Exorcista, When the Street Lights Go On a Yellowjackets. Taktéž se objevila v nejnovějším Star Wars seriálu The Book of Boba Fett, kde ztvárnila postavu Drash. Messina se ve filmovém a seriálovém světě pohybuje mnohem déle, zahrál si tak ve slavných snímcích jako Láska přes internet, Vicky Cristina Barcelona, Argo a Jako v bavlnce. Taktéž působil v seriálech jako Newsroom, Ostré předměty a Hříšnice. Zatím však není známo, jaké postavy z příběhu oba dva herci ztvární. 

Děj připravované adaptace se však od originálu bude v mnohém lišit. Údajně bude vyprávět o dvou sourozencích (bratr a sestra), kteří truchlí nad tragickou smrtí své matky. Když je ale následně začne terorizovat hrůzostrašný Boogeyman, budou muset oba přesvědčit svého otce, aby s tím něco udělal. Povídka byla zfilmována už několikrát, ovšem většinou se o příliš velké skvosty věru nejednalo. Samotné základy pro scénář položili Scott Black a Bryan Woods, celý film ale nakonec sepsal Mark Heyman. Natáčení by mělo začít během příštího měsíce. Těšíte se?