K Tomu Hollandovi a Marku Wahlbergovi se připojuje zvučné jméno. Ve snímku Uncharted uvidíme Antonia Banderase. Španělský herec, který nadaboval hlas kocoura v botách ve Shrekovi a zahrál si v mnoha filmech, se na plátně kin objeví společně s dalšími herci. Zdroje magazínu Variety prozradily ještě americkou herečku Sophia Taylor Ali a výstřední Tati Gabrielle, kterou můžete vidět v seriálu Sabrinina děsivá dobrodružství na Netflixu.

Dobrou zprávou pro fanoušky Uncharted je, že roli režiséra měl přijmout Ruben Fleischer (Zombieland, Venom). Ten má dobrodružství Nathana Drakea v roli Toma Hollanda natočit, aby se 5. 3. 2021 objevil v kinech.

Bohužel není známo, jaké postavy si Banderas, Ali a Gabrielle zahrají. Místo toho víme, že na produkci se podílejí společnosti Atlas Entertainment (Charles Roven, Alex Gartner), Arad Productions (Avi Arad, Ari Arad) a PlayStation Productions (Asad Qizilbash a Carter Swan).

Finální verzi scénáře připravili Art Marcum a Matt Holloway, na které měli dohlížet lidé ze studia Naughty Dog, kteří hry Uncharted vymysleli. Duo scenáristů spolupracovalo na Shadow of Fear, Iron Man, Punisher: War Zone, Transformers: The Last Knight, Men in Black: International nebo Morbius.

Natáčení Uncharted by mělo začít tento měsíc. Podle Hollanda se bude natáčet po celém světě, kde Nathana Drakea bude doprovázet jeho mentor Sully (hraje Mark Wahlberg).

Připomeňme, že u Uncharted se vystřídalo šest režisérů (David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg a Travis Knight) a Sony nám film slibuje už deset let.

Filmové Uncharted bude prequelem ságy od studia Naughty Dog. Fanoušci se mohou těšit na příběh o tom, jak se mladý Nathan Drake setkal s Victorem Sullivanem. Společně budou hledat cenné poklady. To vše v dobrodružném stylu po vzoru Indiana Jonese.