Jedna z nejkultovnějších ság PlayStationu si letos v únoru odbyla premiéru v kinech, kde údajně vydělala přes 400 milionů dolarů. Film Uncharted s Tomem Hollandem jako Nathanem Drakem se díky dohodě se Sony Pictures dostane také na streamovací službu Netflix pro americké diváky a na HBO Max pro evropské diváky.

Podle serveru What’s on Netflix máme film Uncharted od režiséra Rubena Fleischera očekávat na Netflixu pro USA za několik týdnů. Konkrétně by se tak mělo stát 15. 7. Dá se předpokládat, že brzy poté bude následovat i HBO Max pro evropské diváky.

Tom Holland jako mladý Nathan Drake a Mark Wahlberg jako Victor Sullivan napodobili řadu ikonických scén z akční adventury Uncharted od studia Naughty Dog.

Snímek se stejně jako videoherní série soustředí na Nathana Drakea, potomka slavného lovce pokladů sira Francise Drakea. Nathan konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zákeřní konkurenti.

Součástí dohody mezi Netflixem a Sony je také film Morbius, zatímco přímo s Netflixem vzniká seriál podle akční adventury Horizon Zero Dawn. Adaptace Twisted Metal je zase určena pro Peacock, HBO má seriál The Last of Us a zákazníci Amazon Prime Video se mohou v budoucnu těšit na God of War.