Je to možná stále k nevíře, ale skutečně se dočkáme filmu, který bude zachycovat ostře sledovaný soudní proces mezi herci a bývalými manžely Johnnym Deppem a Amber Heard, z něhož se na internetu před několika měsíci stala učiněná senzace. Snímek, který si vzala na starost streamovací služba Tubi, ponese název Hot Take: The Depp/Heard Trial, přičemž výše se můžete konečně podívat na oficiální trailer.

Z upoutávky je tak evidentní, že se skutečně dočkáme sekvencí jak ze samotného soudního sálu, tak i mimo něj. Johnnyho Deppa ztvárňuje Mark Hapka, který se v traileru vcelku věrohodně snaží napodobit hercův charakteristický hlas, Amber Heard zas hraje televizní herečka Megan Davis. 

Mnozí si samozřejmě položili zcela logickou otázku: PROČ? Proč takový snímek vůbec vzniká, navíc ještě k tomu takhle brzy po skočení soudního procesu. Inu, s odpovědí přišli sami výkonní producenti z výše zmíněné služby Tubi.

Ti se totiž řídí příslovím: ,,Kuj železo, dokud je žhavé." Vzhledem k tomu, že celé soudní řízení sledovaly desítky milionů lidí po celém světě, přičemž někteří mu dokonce začali říkat „hollywoodský proces století“, producenti narychlo nařídili tvorbu filmu, dokud je celá událost ještě stále poměrně čerstvá. Věří tak, že právě kvůli tomu na snímek nalákají opravdu velký počet diváků.

Hlavní ředitel obsahu služby Tubi navíc prohlásil, že film byl rychle natočen proto, aby ,,zachytil včasné vyobrazení příběhu, který se stal součástí kulturního ducha doby, a vykreslil jedinečný obraz toho, co v průběhu léta dávaly na přední strany nejrůznější média, jež sledovaly miliony.

Ve filmu se taktéž objeví Deppova nyní již známá a populární právnička Camille Vasquez, kterou ztvární Melissa Marty, a i právnička Amber Heard, tedy Elaine Bredehoft, kterou si zas zahraje Mary Carrig.

O režii filmu se postarala Sara Lohman, která byla například jednou ze scenáristek ke komediálnímu seriálu Grace a Frankie z roku 2015. Mezi výkonné producenty patří Brittany Clemons, Angie Day, Marianne C. Wunch, Hannah Pillemer a Fernando Szew.

Snímek vyjde exkluzivně na streamovací službě Tubi, která je zdarma. A to již zítra, tedy 30. 9. 2022.