Po měsících spekulací už konečně víme, kdo ztvární svalnatého blonďáka Kena, který je mužskou obdobou panenky Barbie. O to té totiž vzniká celovečerní film (jednoduše pojmenovaný Barbie), ve kterém se hlavní role ujme Margot Robbie. A lepší volba snad ani nebyla k mání, protože Robbie je nejenom fajn herečka, ale svým vzhledem je pro roli jako stvořená. To ale samozřejmě znamená, že se vedle ní bude muset postavit nějaký fešák, po kterém bude slintat zase především ženské publikum. A nyní už konečně víme, kdo oním vyvoleným bude. Role Kena se nakonec chopí sympaťák Ryan Gosling.

Podle webu Deadline byl Gosling pro studio Warner Bros. první a jednou volbou, přičemž se ho snažili dostat na palubu už v minulosti. Gosling však roli odmítl, ovšem nyní se zdá, že si to nakonec z nějakého důvodu rozmyslel. Film je ve výrobě už pěknou řadu let, původně se na něm začalo pracovat už v roce 2009 pod dohleden studia Sony Pictures, kdy se o scénář měla postarat Diablo Cody, schopná filmařka, která má na svědomí například film JunoEllen Page. Hlavní role se měla ujmout herečka a stan-up komička Amy Schumer. V roce 2018 ale převzalo otěže filmu studio Waner Bros., které nakonec obsazení změnilo. Barbie si tak nakonec zahraje Margot Robbie. 

Dřív než si ale řeknete něco ve stylu: ,,Bože! Film o Barbie? Tak to bude pěkná hovadina,“ tak vás musíme upozornit na důležitý fakt. Na scénáři totiž pracovali Noah Baumbach a Greta Gerwig, která film také zrežíruje. A o žádné amatéry se fakt nejedná. Baumbach se například podílel na scénáři k filmu Wese Andersona Život pod vodou, plus v roce 2019 napsal a natočil snímek Manželská historie, který byl nominovaný na Oscara za Nejlepší film a Nejlepší původní scénář. Greta Gerwig byla ve stejný rok zas nominovaná v kategorii Nejlepší adaptovaný scénář za film Malé ženy. Takže dopředu film určitě neodsuzujete, je rozhodně v dobrých rukou.