Na hraném filmu o slavné panence Barbie se i nadále pracuje. The Hollywood Reporter navíc nedávno informoval o tom, že snímek nabral na palubu další slavné jméno. Ve filmu se má objevit i Will Ferrell, který by si údajně měl zahrát šéfa hračkové společnosti Mattel. Ferrellova přítomnost dokazuje, že nadcházející snímek bude skutečně spíše komediálnějšího ražení, sympatický herec je především známý pro své role ve filmech jako Noc v Roxbury, Zoolander, Vánoční skřítek, Ledově ostří a Benga v záloze. Ale přiznejme si, skutečně je možné natočit hraný snímek o Barbie, který by se dal brát vážně? 

Film už také nějakou dobu zná své dva hlavní představitele. Hranou verzi blonďaté panenky ztvární Margot Robbie, které se rozjela velice slušná herecká kariéra po jejím působení ve filmu Martina Scorseseho jménem Vlk z Wall Street z roku 2013. Za tu dobu už jí k nohám přistály dvě oscarové nominace. První v roce 2018 za Já, Tonya a druhá v roce 2020 za Šokující odhalení. A musíme rozhodně uznat, že svým vzhledem je pro roli opravdu jako stvořená.

O hlavní roli se bude dělit také s Ryanem Goslingem, který zas ztvární svalnatého blonďáka Kena, mužskou obdobou panenky Barbie. Ten se k projektu připojil minulý rok na podzim. Gosling je už samozřejmě ostříleným hereckým veteránem, který ztvárnil své nejlepší role ve snímcích jako Svatý boj, Zápisník jedné lásky a Drive. Stejně jako Robbie má i on na kontě dvě oscarové nominace, jednu za film Half Nelson a druhou za La La Land. Stále však zatím nevíme, o co přesně ve filmu půjde. Tedy samozřejmě kromě toho, že to Barbie a Ken dají dohromady, to je jasné.

Na scénáři pracovali talentovaní filmaři Noah Baumbach a Greta Gerwing, takže o žádnou trapnou komedii se se vší pravděpodobností jednat nebude. Oba dva jsou opravdu skvělí pisálci, kteří navíc na Oscarech nejednou zabojovali také. Může se to tudíž zdát neuvěřitelné, ale opravdu nás možná čeká chytrá a dobře napsaná komedie o panence Barbie. Ve snímku se taktéž objeví herci jako Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey a America Ferrera.

Film vzniká pod dohledem studia Warner Bros., oficiální datum premiéry však zatím neznáme.