Dalším očekávaným animovaným filmem společností Warner Bros. Animation a DC Comics je adaptace bojové videohry Injustice: Gods Among Us, za kterou stojí mistři v bojovkovém oboru z NetherRealm Studios v čele s Edem Boonem. Tedy né tak docela, film bude kopírovat události z komiksu Gods Among Us: Year One, který převedl herní sekvenci na stránky grafického románu. Film vyjde na Ultra HD Blue-ray i digitálně již 19. října.

Komiksová série Gods Among Us čítá dohromady pět obřích segmentů, trvající vždy jeden rok. Ten první, ze který film bude vycházet, se zaměřuje na Jokera, který zmanipuluje Supermana takovým způsobem, až Muž z oceli udělá něco, po čem se mu zhroutí celý svět.

Superman po těchto událostech nastolí společně s většinou Ligy Spravedlivých ve světě krutou diktaturu a v dystopickém světě vládne drsnou a nemilosrdnou rukou. Jsou ale i hrdinové, kteří s novými pořádky nesouhlasí a ty pod Batmanovým vedením tvoří odboj. A tak vzniká obrovská třenice mezi nejmocnějšími superhrdiny. Otázkou zůstává, jestli bitvu dvou velikánů může přežít svět samotný.

Největší castingové eso tohoto filmu je jednoznačně bývalá hvězda seriálu Smallville Justin Hartley. Tentokrát však nebude hrát Green Arrowa, ale propůjčí hlas samotnému Supermanovi. Další dabérskou hvězdou je Laura Bailey (Last of Us part 2), která se představí ve dvojroli Lois Laneové a bohyně Ramy Kushny. Batmanovi propůjčí hlas Anson Mount (Inhumans, Star Trek: Discovery).

Postav ve filmu bude obrovská porce a za nás je trochu škoda, že v takto očekávané novince se neobjeví již prověření herci jako Kevin Conroy jako Batman nebo, podle některých, nejlepší Joker všech dob Mark Hamill. I tak jsme ale velmi zvědaví, jak tento populární komiksovo herní příběh dopadne v televizní animaci. A co vy?