Studio Warner Bros. nedávno zveřejnilo oficiální název, který ponese již třetí film ze série Fantastických zvířat. Nadcházející snímek se bude jmenovat Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství). Na scénáři opět pracuje J. K. Rowlingová, slavná tvůrkyně celého kouzelnického světa, a u otěží režie bude i nadále David Yates, který adaptace autorky režíruje už od dob Fénixova řádu

Ale co vlastně onen název přesně znamená? Inu, rozhodně musíme vycházet z plot twistu, kterého jsme se dočkali v díle předešlém. Ten vyjevil, že postava jménem Credence, který v předešlých dílech vystupoval jako nebezpečný obscuriál, je ve skutečnosti Aureliem Brumbálem, Albusovým mladším bratrem. Jakou roli bude Credence hrát dále v sérii, je zatím záhadou, ale Rowlingová slibuje, že mnohé otázky budou zodpovězeny právě ve třetím díle. Jak již víme z potterovské série, Brumbál bude nakonec tím, kdo černokněžníka Grindelwalda, hlavního padoucha Fantastických zvířat, nakonec porazí. Ovšem stále je kolem vztahu těchto dvou mocných čarodějů a bývalých přátel spousta otazníků. Tak doufejme, že se dočkáme nějakých pořádných odpovědí. 

Tvůrci doufají, že třetí díl si povede lépe než díl předešlý, který příliš velký úspěch neslavil. Ze všech Rowlingových adaptací to byl komerčně nejméně úspěšný film, přičemž sklidil poměrně negativní ohlasy jak od kritiků, tak i od fanoušků. Tvůrci se taktéž obávají, že někteří fanoušci budou nadcházející díl bojkotovat, protože v něm dojde k přeobsazení Grindelwalda, kterého původně hrál Johnny Depp. Po nařčení z domácího násilí však herec musel od projektu odstoupit, přičemž ho v roli nahradil Mads Mikkelsen. Zda se tato změna projeví na kvalitách a komerčním úspěchu filmu, který tentokrát musí být zdařilý, aby mohla být nějaká šance na natočení čtvrtého dílu, se budeme muset nechat překvapit.