V komiksových předlohách je Venom jedním z největších Spider-Manových protivníků. A jelikož novodobý Spider-Man v podání Toma Hollanda momentálně zažívá svou zlatou éru, plus na výsluní se dostal i zfilmovaný Venom, který se brzy dočká očekávaného pokračování, fanoušci se začali dohadovat o tom, zda tyto dva frajery někdy uvidíme v jednom filmu. I přestože v nadcházejícím snímku Venom: Let There Be Carnage se Spider-Man nevyskytne (tedy možná), jeho režisér nedávno přinesl novinku, která mnohé fanoušky možná zvedne ze židle.

Režisér Andy Serkis, kterého fanoušci mohou znát z role Gluma v Pánovi prstenů, se v rozhovoru pro IGN podělil o informaci, že budoucí setkání Venoma a Spider-Mana je ve hře. Serkis se v rozhovoru vyjádřil následovně: ,,Všichni chtějí vědět, zda se Venom jednou střetne se Spider-Manem. Osobně si ale myslím, že se to nestane. Jen kecám! Určitě se to stane, otázkou je, kdy přesně k tomu dojde. Nechceme nic uspěchat.“

Problém je ovšem ten, že zatímco filmy s Hollandovým Spider-Manem vlastní Disney, Venom je pod taktovkou firmy Sony Pictures Releasing, tudíž potenciální crossover by se mohl setkat s řadou právních komplikací. Na druhou stranu je ale Sony také distributorem nejen úspěšného animáku Spider-Man: Paralelní světy, ale také milované hrané trilogie, ve které Spideyho ztvárnil Tobey Maguire. Tím pádem by si tvůrci mohli najít nějakou mazanou cestičku, kterou by Hollandova Spider-Mana do světa Hardyho Venoma přivedli. Navíc svět MCU je krásně flexibilní, tudíž vznik onoho zmíněného crossoveru je rozhodně více než možný. Možnost je také vytvořit nového Spider-Mana, kterého by si zahrál někdo jiný, ale něco takového by fanoušky pravděpodobně spíše zklamalo.

I přestože Venom z roku 2018 nezískal příliš nadšené reakce od kritiků a diváků, komerčně si vedl skvěle. Nadcházejícího pokračování Venom: Let There Be Carnage se tak dočkáme 1. 10. 2021. Jaká bude následná Venomova budoucnost, ještě není jasné. Ale zdá se, že do ní nejznámější pavoučí hrdina bude nakonec opravdu spadat.