Před nedávnem nám akce DC FanDome nadělila parádní trailer na nového Batmana, kterého si zahraje Robert Pattinson. A i přestože na sebe herec upoutal pozornost už v roce 2005 po vydání čtvrtého dílu Harryho Pottera, ve kterém ztvárnil Cedrica Diggoryho, skutečnou „slávu“ mu přinesla až upírská filmová série Stmívání. V té se ujal role upíra Edwarda, který se zamiluje do lidské dívky Belly. Tu zas ztvárnila Kristen Stewart, pro kterou se tato role stala taktéž velice ikonickou. Oba dva tak dávali dohromady zamilovanou dvojici, u které jedna část diváků slintala blahem, přičemž ta druhá si z ní zas tropila žerty. Pattinson ale po skončení série v následných filmech dokázal, že má opravdu talent. To mu nakonec vyneslo hlavní roli v nadcházejícím snímku The Batman, kterého se dočkáme příští rok. 

Fanoušci se ale rozhodli rozjet žertovnou kampaň, která požaduje, aby byla Kristen Stewart obsazena do role Jokera. Pokud totiž bude mít nadcházející film úspěch (což je poměrně pravděpodobné), otevřou se tak tvůrcům vrata pro natočení pokračování, ve kterém bychom se známého padoucha mohli opět dočkat. A jak je známo, Joker patří mezi Batmanovy největší nepřátele, tudíž by bylo krásně ironické, kdyby se herci po letech opět setkali, ovšem tentokrát v naprosto odlišných rolích. Na vtipnou kampaň, která nabírá na popularitě, zareagovala i sama herečka Kristen Stewart. Ta si samozřejmě uvědomuje, že jde o pouhý vtip, ovšem i tak celou kampaň ocenila. Prý se jí líbí energie, kterou příznivci do kampaně přináší, plus i kdyby se taková možnost opravdu naskytla, klidně by se jí ujala.   

Kristen Stewart momentálně sklízí jednu pochvalu za druhou za její ztvárnění princezny Diany v nadcházejícím snímku Spencer. Někteří dokonce mluví o oscarovém výkonu. Přesvědčit se o tom budeme moct 2. 12. 2021, kdy film půjde do kin.