Ezra Miller, představitel DCEU Flashe, se dostal do pěkneho maléru. Kdo ví, možná byl jen naštvaný z toho, že premiéra samostatného snímku o bleskurychlém hrdinovi byla nakonec z letoška přesunuta na rok 2023. Herec byl každopádně zatknut havajskou policií poté, co dělal bordel v místním karaoke baru. Podle policejní zprávy byl Miller obviněn z výtržnictví a obtěžování. Devětadvacetiletý herec údajně v baru pokřikoval pěkně sprostá slova, přičemž ho následně rozčílilo, když ostatní návštěvnici začali zpívat karaoke. Miller pak údajně vyrval mikrofon z rukou třiadvacetileté ženě, která byla zrovna uprostřed písně. Policie pak poznamenala, že Miller se taktéž později vrhl na dvaatřicetiletého muže, který v baru hrál šipky.

Miller byl následně propuštěn na kauci 500 dolarů, což samozřejmě pro hollywoodského herce není nic strašeného. Nutno ale dodat, že Miller měl trable se zákonem už v minulosti, o žádné nevinné kvítko se opravdu nejedná. Herec byl zatčen za držení drog a výtržnictví už v roce 2011. V roce 2020 byl také na Islandu nahrán na kameru, když začal škrtit jednu ze svých fanynek, kterou následně povalil na zem. Nutno ovšem dodat, že i když to byla poněkud přehnaná reakce, Miller to považoval za pouhý žert.

A budou mít hercovy činy dopad na jeho kariéru? To je zatím ve hvězdách, ale rozhodně bychom nemuseli očekávat, že by ho studio Warner Bros. vyrazilo ze svých projektů, mezi které například patří výše zmíněný Flash a nadcházející třetí díl Fantastických zvířat. Mnohá studia by se ale mohla začít zdráhat obsazovat ho do hlavních rolí.