Máme tu další díl ezrovinek. A tentokrát opravdu zásadní, protože možná také předznamenává jejich konec. Ezra Miller má za sebou už opravdu předlouhou řadu nejrůznějších malérů. Ovšem ten nedávný, který zahrnoval vloupání se do cizího domu, s sebou přinesl už mnohem vážnější následky. Herec totiž bude muset příští měsíc předstoupit před soud. A studio Warner Bros. Discovery konečně usoudilo, že v rámci toho musí rozhodnout o osudu filmového Flashe, ve kterém Miller hraje hlavní roli.

Jak jsme vás již před nějakým časem informovali, studio zvažovalo v podstatě tři hlavní možnosti. Jedna z nich spočívala v tom, že Miller podstoupí léčbu a své chování vysvětlí veřejnosti, přičemž se bude v omezené míře podílet i na propagaci Flashe. Ano, možná se to zdá neuvěřitelné, ale přesně k tomu nedávno opravdu došlo. 

Herec se tak skrze server Variety omluvil všem, kteří byli z jeho chování pobouřeni. Pro server tak Miller uvedl následující:

,,Nedávno jsem procházel obdobím intenzivní krize, přičemž nyní chápu, že trpím vážnými duševními problémy, začal jsem tak podstupovat léčbu. Chci se omluvit všem, které jsem svým chováním v minulosti vyděsil a naštval. Jsem odhodlán udělat nezbytnou práci, abych se vrátil do zdravé, bezpečné a produktivní fáze svého života.“

Vzhledem k onomu načasování ale také může vyvstat otázka, zda celé toto významné oznámení z hercovi strany není jenom nějaký PR trik, jenž má zajistit, že Flashe nepotká stejný osud, který již zastihl Batgirl, jejíž premiéra byla zcela zrušena. Jedna z výše zmíněných možností totiž opravdu byla i ta, že Warner Bros. Discovery pošle celý film do trezoru, čímž by hodilo do koše dvou set milionovou produkci. Bude proto zajímavé sledovat, jak se nyní společnost vypořádá s marketingem filmu, když její velká hvězda souhlasila, že přizná své chyby a vyhledá lékařskou pomoc.

Flash má být pro filmové adaptace populárních komiksů významným dílem, protože se v něm má nejenom opět objevit Michael Keaton v roli svého Batmana, ale zároveň má být také restartem celého DC univerza. Pokud Miller skutečně takto přistoupil na požadavky studia, je zde tedy šance, že by k jeho přeobsazení nakonec dojít nemuselo? To teprve uvidíme. Nezapomínejme ale, že kroky Zhouby Havaje a Tvůrce Planet jsou extrémně nepředvídatelné. A stále může ještě přijít s nějakými pořádnými esy.