Ezra Miller alias Zhouba Havaje alias… no, však už všechny ty úžasné tituly znáte, začal už patrně opravdu sekat dobrotu. Server The Wrap informoval o tom, že problematický herec si nedávno opět navlékl kostým superhrdiny Flashe, aby se mohl zúčastnit přetáček pro nadcházející DC film, který se na bleskurychlého hrdinu zaměří.

Tato informace tak dokazuje, že Miller se patrně se společností Warner Bros. Discovery skutečně úspěšně dohodl, tudíž se nemusí bát, že by snímku byla zrušená premiéra, což v jistý moment doopravdy hrozilo. Na konci léta se tak herec se svým agentem sešel se dvěma představiteli společnosti, přičemž na oné schůzi se oficiálně omluvil i celému studiu Warner Bros. Discovery, jmenovitě také přítomným producentům, kteří na filmového Flashe dohlíželi.

Ještě předtím přišel Miller také s veřejnou omluvou, která zněla následovně:

,,Nedávno jsem procházel obdobím intenzivní krize, přičemž nyní chápu, že trpím vážnými duševními problémy, začal jsem tak podstupovat léčbu. Chci se omluvit všem, které jsem svým chováním v minulosti vyděsil a naštval. Jsem odhodlán udělat nezbytnou práci, abych se vrátil do zdravé, bezpečné a produktivní fáze svého života.“

Miller se tak vyjádřil poté, co vyšlo najevo, že Warner Bros. Discovery začalo uvažovat o kompletním zrušení premiéry Flashe, čímž by ho potkal podobně nešťastný osud jako Batgirl. Hercova veřejná omluva a příslib podstoupení léčby tak byly jedny z hlavních požadavků společnosti. A jelikož se zdá, že se už Ezra uklidňuje, Warner Bros. Discovery je ochotné s ním i nadále spolupracovat. Samozřejmě to ale znamená, že herec bude muset i nadále sekat dobrotu, tudíž další skopičiny už patrně vyvádět nebude.

Ale kdo ví, stále je možné, že se ještě dozvíme nějaké nové info z jeho kulišáren z předchozích měsíců. U Ezry člověk nikdy neví! 

Snímek Flash už měl údajně i testovací promítání, přičemž se zdá, že mělo u studia úspěch. Otázkou však zůstává, jaká je budoucnost Millerovy spolupráce s Warner Bros. Discovery po uvedení Flashe. Ten by měl údajně sloužit jako velký restart pro celý filmový DC univerz, se kterým má společnost velké plány. Další otázkou je, zda přetáčky nějakým způsobem ovlivní také plánované datum premiéry. Zatím ale k žádnému oznámení o posunu nedošlo, tak se necháme překvapit.

Oficiální premiéra Flashe je tak i nadále stanovená na 22. 6. 2023.