Když už jsme si s Killerem začali říkat, že budeme muset odjet do Spojených států, vypátrat onu konopnou farmu Ezry Millera a přinutit ho, aby zase něco natropil, protože se nám už pomalu blíží další Nerdfix Showtime, Zhouba Havaje jako na zavolanou opět udeřila. Podle nedávných informací vyšlo najevo, že Ezra Miller je opět v pohybu. Momentálně prý cestuje po USA se svou přítelkyní Tokatou Iron Eyes, o které jsme již psali v jednom z předchozích dílů ezrovinek.

Rodiče této mladé ženy obvinili Millera z takzvaného groomingu, tedy kriminální aktivity, kterou je označována psychická manipulace vylákat z oběti osobní údaje, vyvolat falešnou důvěru a vylákat ji na osobní schůzku, kde většinou dochází k fyzickému násilí, případně sexuálnímu zneužití. Tokata však se svými rodiči odmítá být v kontaktu, přičemž je zcela oddaná Millerovi. Zhoubiny kouzla jsou vskutku mocná. Zajímavé ale je, co si Miller vzal na cestu s sebou. 

Herec údajně po USA cestuje s neprůstřelnou vestou a minimálně jednou pistolí, ovšem údajně jich u sebe může mít více. To by ostatně nebylo překvapivé, protože podle minulých zpráv vyšlo najevo, že na výše zmíněné konopné farmě, kde herec přebýval ještě se třemi malými dětmi, se různě po domě povalovaly útočné pušky a pistole. A proč se tak rozhodl? Inu, herec je údajně paranoidní z toho, že po něm jde jak FBI, tak i členové Ku Klux Klanu. Vesta a zbraně tak mají sloužit jako ochrana. Podle slov Tokaty se má jednat o „módní bezpečnostní opatření v reakci na skutečné útoky a obdržené výhrůžky smrtí.“ Kam přesně má Ezra namířeno? To zůstává záhadou, ovšem ať už zamíří do jakéhokoliv amerického města, už nikdy nezůstane stejným. 

Vzhledem k tomu, že studio Warner Bros. Discovery nedávno nemilosrdně zcela zrušilo premiéru filmu Batgirl, jehož produkce už byla nějakou dobu u konce, mnozí fanoušci opět začali přemítat o tom, zda něco podobného nečeká i Flashe, ve kterém Miller hraje hlavní roli. Ovšem zdá se, že nic takového nehrozí. Flash bude skutečně premiérovat příští léto, nicméně jeho účelem by měl být především restart celého DC univerza. Po premiéře filmu by se měly cesty Millera a výše zmíněného studia možná už nadobro rozdělit.