Vypadá to, že Ezra Miller, známý představitel DCEU Flashe, je opravdu velké kvítko. Před několika dny jsme vás informovali o tom, že herec byl na Havaji zatčen místní policí poté, co dělal bordel v jistém karaoke baru. Herec tam nejenom sprostě nadával, ale také vytrhl jedné návštěvnici mikrofon z ruky poté, co ho zpěv začal iritovat. Taktéž v baru údajně i napadl dvaatřicetiletého muže, který tam hrál šipky. Nutno ovšem dodat, že Miller údajně nebyl na Havaji sám. Herec tam trávil asi týden s nejmenovaným párem, se kterým zprvu dobře vycházel. Dokonce natolik, že manžel údajně vozil herce různě po městě, aby mu pomohl s pochůzkami. Všichni tři spolu začali komunikovat poté, co se jeho žena setkala s Millerem na farmářském trhu.

Zdá se ale, že pár začal mít potíže s Millerem po výše zmíněném incidentu v karaoke baru. Nutno také dodat, že to byli právě oba manželé, kteří údajně zaplatili jeho kauci 500 dolarů za propuštění. Věci ale i tak šly od desíti k pěti. Pár uvedl, že Ezra Miller jim prý oběma vyhrožoval zavražděním, přičemž je také okradl. Údajně manželovi říkal: ,,Pošlu tě pod zem i s tou tvou cou*ou manželkou.“

Herec následně ženě ukradl pas a peněženku, ve které měla kreditky, řidičák a další věci, z jejichž ztráty každého polije hrůza, protože moc dobře ví, jak nesmírný opruz ho čeká při opětovném zařizování. Mimo jiné měl herec taktéž ukrást další věci, které náležely muži. Pár se proto rozhodl kvůli herci zažádat o soudní zákaz přiblížení. Oba manželé tak údajně udělali i ze strachu z toho, že jelikož je Miller bohatá hollywoodská celebrita, bude mít o to jednodušší pořídit si zbraň. Případně si někoho najmout k tomu, aby pár začal určitým způsobem opět obtěžovat. 

Ezra Miller se má v nadcházející době objevit ve dvou velkofilmech. Nejdříve ve třetím díle Fantastických zvířat, jenž ponese název Brumbálova tajemství, a následně ve Flashově sólo snímku. Oba dva filmy má na starosti studio Warner Bros.. To se však k celému incidentu zatím nevyjádřilo, stejně tak ani neznáme stanovisko herce. Miller si tím ale se vší pravděpodobností pošramotí svou reputaci, což může následně ovlivnit rozhodování dalších studií o jeho obsazení do svých filmů.