Premiéra nejnovější marvelovky jménem Eternals se kvapem blíží. Tudíž se nám na internetu začnou pomalu kupit samé spoilery. A jeden z nich už konečně vyšel na světlo světa. Jak jistě víte, MCU filmy jsou mimo jiné známé i tím, že po dojetí závěrečných titulků nám naservírují ještě jednu dodatečnou scénu, která bude nějakým způsobem souviset s dějstvím odlišné budoucí marvelovky. Eternals nejsou žádnou výjimkou. I zde se dočkáme potitulkové scény, ve které se nám představí zcela nový charakter. Mnohé však může naprosto překvapit, kdo ho bude ztvárňovat.

POKUD SI NECHCETE KAZIT PŘEKVPAENÍ, DOPORUČUJI PŘESTAT ČÍST ZDE!

Matt Donelly, člen webu Variety, na svém twitteru zveřejnil příspěvek, ve kterém odhalil, že v potitulkové scéně Eternals se dočkáme popového zpěváka Harryho Stylese, který ztvární Thanosova bratra jménem Eros. To se může zdát být poměrně překvapujícím odhalením, zejména když si člověk vybaví drsné a hrozivé vzezření šíleného titána, kterého si zahrál Josh Brolin. Ale znalci původních komiksových předloh ví, že Eros se mnohem více podobal člověku. Navíc se nutně nemusí jednat o zápornou postavu, protože v původních předlohách Eros několikrát Avengerům pomáhal, přičemž jednu dobu byl i jejich členem. Nechme se tedy překvapit, co s ním tvůrci vymyslí. 

Na obrázku níže se můžete Erose pořádně prohlédnout. Je to zkrátka takový elf s účesem na Wolverina. Pro Stylese to bude jeho druhé účinkování v celovečerním filmu, svůj herecký debut zaznamenal ve snímku Dunkirk od Christophera Nolana, kde si zahrál jednoho z britských vojáků. Tak až půjdete na Eternals do kina, rozhodně neodcházejte předčasně! Premiéra je stanovená na 4. 11. 2021.