Bylo oznámeno, že v dubnu roku 2021 se začne vysílat televizní adaptace mangy od Hiro Mashimy. Toho můžete znát například jako autora shounen mangy Fairy Tail, jejíž anime adaptace tady s námi byla 10 let a skončila v minulém roce. Edens Zero manga vyšla ve Weekly Shonen Magazine v roce 2018. Zatím bylo v Japonsku vydáno 11 svazků.

Příběh mangy Edens Zero vypráví o opuštěném zábavním parku Granbell Kingdom, kde celý život žije Shiki sám obklopen jen stroji. Jednoho dne se však Rebecca a její kočičí společník Happy objeví před branami parku. Jsou prvními lidskými návštěvníky po sto letech. Mezitím co se Shiki seznamuje s novými přáteli, jeho bývalí robotičtí sousedi se chopí šance a rozdmíchají vzpouru. Když se Shikiho domov stane příliš nebezpečným, nasedne spolu s Rebeccou do její vesmírné lodi a vydá se za dobrodružstvím napříč nekonečným vesmírem.

Shinji Ishihara (Fairy Tail, Log Horizon) bude hlavním režisérem anime adaptace pod animačním studiem J. C. Staff. Yūshi Suzuki (Fairy Tail) se taktéž postará o režii, Mitsutaka Hirota (Zoids Wild, Rent-A-Girlfriend)bude dohlížet na scénář a Yurika Sako (Food Wars! The Third Plate)má na starosti design postav.

Konami taktéž zveřejnilo teaser video, kde oznámilo dvě nové videohry. 3D akční RPG pro konzole a samostatné akční RPG s pohledem svrchu pro mobilní zařízení. Na detailnější informace si však budeme muset ještě počkat.