Jeden z nejpopulárnějších DC antihrdinů je bezpochyby i mocný Black Adam. A fanoušci se už dlouho těší na jeho filmové ztvárnění, ve kterém se slavného komiksového drsňáka ujme sám Král Škorpion Dwayne Johnson. A dnes jsme se konečně dočkali pořádného oficiální traileru, na který se můžete podívat výše. A jak je z něho patrné, Black Adam bude od správňácké povahy Mirka Dušína na míle daleko. Ve filmu se tak dočkáme skupiny superhrdinů jménem Justice Society of America, se kterými by měl Adam změřit své síly. Uvidíme tak její členy jako Hawkmana (Aldis Hodge), prohnaného doktora Fatea (Pierce Brosnan), Cyclone (Quintessa Swindell) a Atom Smashera (Noah Centineo). 

V traileru se taktéž podíváme na to, jak JSA funguje jako tým. Sarah Shahi byla obsazena do role Adrianny Tomaz, velké lásky Black Adama v komiksech. Je zároveň také ženou, jež je obdařena schopnostmi amuletu Isis, který jí umožňuje ovládat síly přírody. James Cusati-Moyer a Marwan Kenzari se mají ve filmu také objevit, nicméně o jejich rolích zatím nic nevíme. Je ale možné, že Cusati-Moyer si zahraje Adriannina bratra Amona, přičemž Kenzari by zas mohl ztvárnit jednoho z dalších Adamových nepřátel. Tvůrci už několikrát prohlásili, že Black Adam bude oproti jiným superhrdinským snímkům mnohem drsnější a násilnější. Inu, však to taky bude snímek o antihrdinovi, tudíž nic jiného bychom snad ani očekávat nemohli!

Film si vzal pod režisérský palec španělský filmař Jaume Collet-Serra, který natočil hned několik akčních thrillerů s Liamem Neesonem, patří mezi ně například snímky jako Neznámý, NON-STOP a Cizinec ve vlaku. O scénář se zas postaralo trio Adam Sztykiel, Rory Haines a Sohrab Noshirvani. Johnson se také ujal role výkonného producenta, kterou sdílí ještě s tvůrci jako Walter Hamada, Eric McLeod a Scott Sheldon. Sám několikrát prohlásil, že svět potřebuje více superhrdinů, kteří nebudou mít vyloženě dobrácký morální kodex. Tak se necháme překvapit, co z toho nakonec vyleze.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 10. 2022.