Víme, do příštího Nerdfix Showtimu zbývá ještě mnoho času, ale i tak se s vámi podělíme o další díl našich oblíbených a legendárních „Ezrovinek“. Potížista Ezra Miller, který kam šlápne, tam sto let tráva neroste, toho má za sebou opravdu hodně. Trable na Havaji, kde napadal návštěvníky karaoke baru, vyhrožování zabitím, případně manipulování s nezletilou dívkou. A jak se obvinění proti herci stále více hromadí, dvě z jeho dřívějších ,,obětí“ se rozhodly promluvit. První z nich je mladá žena a tehdejší hercova fanynka, kterou Miller v roce 2020 na Islandu začal škrtit, přičemž následně ji i povalil na zem. Celá událost byla zachycena na kameru, záznam si tak můžete pustit níže. 

Žena ve videu tak nedávno vysvětlila události, které vedly k tomu, že ji Ezra Miller začal dusit. Začalo to vtipem, který prohlásila poté, co Miller vysvětlil, že jizvy na jeho nohou pocházejí z boje. Žena následně žertovně prohlásila:

,,Ale jen abys věděl, klidně bych tě přeprala.“

Pak následoval hercův útok ve výše uvedeném videu, který žena okomentovala následovně:

,,Najednou byl u mě, začal mě škrtit a křičet mi přímo do tváře, zda s ním chci bojovat. Můj kamarád, který to natáčel, viděl, že nežertoval a myslel to vážně, takže přestal natáčet a Millera ode mě odstrčil. Dva moji další kamarádi pak museli Millera držet zpátky, během čehož na mě začal křičet: ,Tohle jsi chtěla! Tohle jsi chtěla!´“

Pro Variety se o svou zkušenost s hercem podělila i žena jménem Nadia, o které jsme psali minulý týden. 

Nadia a Miller byli údajně přáteli celé dva roky, většinu času ale komunikovali prostřednictvím textových zpráv. Když se během letošního února opět shledali v Berlíně, Nadia herce pozvala do svého bytu. V tom si ale pak začal herec ubalovat cigaretu, což se ovšem Nadie nelíbilo. Řekla mu, že nechce, aby se v jejím bytě kouřilo, požádala ho proto, zda by s tím nemohl jít někam ven, případně na balkón. Herec ji však ignoroval a údajně jí řekl jen:

„Jsem tvůrce planet. Tabák je posvátný."

Miller se pak na ženu rozkřičel, přičemž Nadia ho následně požádala, aby její byt hned opustil. Ten ji následně nazval „transfóbní svi*í a nacistkou.“

,,Zeptala jsem se ho, zda si pamatuje, že pocházím z rodiny, která přežila Holocaust, tak proč by něco takového říkal zrovna mně? Pak mi s křikem odpověděl: ‚Ano, ale kolik lidí zemřelo z mé rodiny?‘ Říkala jsem si tak: Ok, takže je to teď hra o tom, kdo má největší trauma."

Nadále pak Millera žádala, aby odešel, přičemž následně vyhrožovala, že zavolá policii. Herec tak nakonec učinil. A i přestože si nemyslela, že by od něho mohla být napadena, necítila se s ním vůbec bezpečně. 

Nadia nakonec v dubnu podala trestní oznámení. Vyšetřovatelé se poté zabývali obviněním Ezry Millera z neoprávněného vstupu, ale poté, co Miller opustil Německo, bylo pátrání zastaveno. Není tedy známo, co se s touto záležitostí stane dál. Už se ale nějakou dobu ví, že studio Warner Bros. patrně s hercem chystá přerušit spolupráci poté, co bude mít premiéru jeho sólovka o Flashovi.

To je pro dnešní díl Ezrovinek vše. Něco nám ale říká, že to určitě nebyl díl poslední.