Slavný oscarový herec Dustin Hoffman byl v roce 2017 obviněn hned několika ženami ze sexuálního obtěžování. Od té doby se herec z americké filmové scény v podstatě zcela vypařil. V roce 2019 se objevil v italském snímku L´uomo del labirinto, nicméně v USA si od dob oněch obvinění nezahrál. Tedy až doteď. Hoffman se totiž vrací zpět na americkou filmovou scénu v nadcházejícím komediálním dramatu As They Made Us, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou ženu a matku dvou dětí jménem Abigail (Dianna Agron), která se snaží změnit svůj život k lepšímu. Naštěstí si našla nového přítele, který se pro ni zdá být ideálním partnerem. Idylku však překazí nepříjemná novina, která se týká jejího otce Eugena (Dustin Hoffman). 

Eugen totiž trpí závažným degenerativním onemocněním páteře, přičemž jeho stav se s každým dnem zhoršuje. Abigail si tak uvědomí, že musí s otcem trávit co nejvíce času, protože právě toho mu už moc nezbývá. Její matka a Eugenova manželka Barbara (Candice Bergen) však nevěří, že je její muž skutečně nemocný, proto se snaží Abigail od její snahy otci pomoci odradit. V týdnu, který má být údajně posledním v Eugenově životě, se tak Abigail snaží srovnat svůj vztah nejenom s rodiči, ale i s se svým bratrem (Simon Helberg). Ten se z nějakého důvodu přestal s rodinou stýkat, nicméně už z traileru je patrné, že určité události celou rodinu svým způsobem rozdělily. Dokáže to Abigail dát vše zase do pořádku? Snímek bude každopádně přeskakovat ze současnosti do minulosti, přičemž se tak dočkáme i sekvencí z dětství Abigail. A možná se tak díky tomu i dozvíme, proč je celá rodina tak rozvrácená. 

O scénář a režii se postarala herečka Mayim Bialik, která se především proslavila za ztvárnění postavy Amy Farrah FowlerTeorii velkého třesku. Snímek tak pro ni bude celovečerním debutem. Mezi další herce, kteří se ve filmu objeví, patří i Justin Chu Cary, Charlie Weber, Jordan Beckerman, Ash Christian, Anne Clements, Michael Day, Jordan Yale Levine a Mark Maxey.

Oficiální premiéra je stanovená na 8. 4. 2022.