Rok 2022 slibuje filmovým divákům spoustu nových pokračování. Jedním z těch nejvíce očekávaných snímků je i Sonic the Hedgehog 2, filmová adaptace slavné videoherní série od Segy, jejíž jarní premiéra se pomalu blíží. Zcela nové televizní klipy nám nyní nabízí další pohled na nadcházející akční podívanou. Podívat se na první z nich můžete výše.

Zatímco tento třicetisekundový televizní klip působí jako zkrácená verze prvního traileru, jenž byl vydán minulý rok na začátku zimy na The Game Awards, existuje hned několik dalších odlišných verzí, které ukazují Sonicovy vylepšené dovednosti, plus i jeho boj se starým známým červeným pardálem Knucklesem. Jeden z nových klipů tak například ukazuje pasáž, ve které Sonic (Ben Schwartz) sjíždí z kopce velice stylovým způsobem na snowboardu, zatímco ho pronásledují drony Dr. Robotnika. Na klip se můžete podívat níže. 

A do třetice všeho dobrého. Třetí klip z dnešního dne nám v podstatě ukáže to samé, nicméně zároveň nám představí dodatečné bitevní sekvence, které Sonica a Knucklese čekají. Podívat se na něj můžete níže. Do druhého dílu Sonica se tak opět vrátí zlotřilý Dr. Robotnik (Jim Carrey), který začne pátrat po speciálním smaragdu, s jehož pomocí by byl schopný ničit celé civilizace. Jeho novým parťákem se stane Knuckles (Idris Elba), který se ukáže být Sonicovým úctyhodným soupeřem. Sonic se tak se svým kámošem Tailsem (Colleen O´Shaughnessey) bude muset vydat na cestu, aby smaragd před špinavými a šílenými prackami Dr. Robotnika ochránil. To však nebude vůbec jednoduchým úkolem. 

O druhý díl Sonica se opět postaral Jeff Fowler. Vrací se taktéž Patrick Casey a Josh Miller jako hlavní scénáristé, přičemž pro druhý díl se k nim ještě připojuje John Whittington. Ten se například podílel na scénáři ke spin-off projektům k legendárnímu LEGO příběhu, které nesly název LEGO Ninjago film a LEGO Batman film. Zcela původně jsme se filmu měli dočkat až 8. 4. 2022, ale nakonec k nám dorazí o několik dní dřív. Respektive 31. 3. 2022, což je v podstatě skoro za rohem. Těšíte se?