Pokud jde o nová oznámení spojená s Dotou 2 a jejím světem, kterých jsme se dočkali během turnaje The International, nejvýraznější je nepochybně odhalení nové hrdinky Marci. Tu mohou fanoušci znát z anime série Dota: Dračí krev od Netflixu a Studia Mir. Už nějakou dobu přitom víme, že se seriál, který měl na Netflixu premiéru letos na jaře, dočká druhé sezóny, a tak na turnaji přirozeně nemohlo chybět ani přiblížení budoucnosti celé série.

Díky nově zveřejněnému traileru víme, že se Dota: Dračí krev vrátí v druhé sezóně příští rok v průběhu ledna/januára. Na další dobrodružství Dragon Knighta Daviona, Mirany, Marci a dalších postav, s nimiž jsme se setkali v první sezóně, tudíž nebudeme muset čekat příliš dlouho.

Trailer potvrzuje návrat všech důležitých postav z první sezóny, zároveň ale dojde na vypůjčení dalších hrdinů z herní předlohy. Už jsme zmínili Dragon Knighta a Miranu, kteří jsou hlavními protagonisty celého seriálu, v jeho dosavadním příběhu ale hráli roli také Luna, Invoker nebo Terrorblade. Nově dojde i na ohnivou čarodějku Linu, kterou bychom mohli označit za jednoho z nejikoničtějších hrdinů Doty 2. Linu jsme mohli kupříkladu vidět na jednom z vůbec prvních plakátů, které vývojáři z Valve zveřejnili při oficiálním oznámení vývoje Doty 2.

Konkrétní datum premiéry druhé sezóny anime série Dota: Dračí krev zatím bohužel neznáme a ani samotný trailer zatím není k dispozici v kdovíjak kvalitní podobě. Zatím si tedy musíme vystačit s nahrávkou, kterou pořídil jeden z fanoušků během přenosu z turnaje The International. V každém případě se připravme na návrat a nová dobrodružství dobře známých hrdinů a také na spoustu zk*rvených draků, abychom citovali závěr traileru.