Streamovací služba Disney+ u nás ještě nebyla spuštěna. No, alespoň se můžeme podívat, o co vlastně přicházíme. Jedná se o seriál Mandalorian. Ještě nevyšla ani druhá série, ale Jon Favreau se již těší na to, až bude produkovat 3. sérii. Natáčet by se prý mělo ještě koncem tohoto roku. Plány Hollywoodu se sice v současných podmínkách mění, ale Favreau s jeho týmem jsou přesvědčeni o tom, že pokud se nestane nic neočekávaného, mělo by natáčení proběhnout bez větších problémů.

Ale zpět k traileru. Ten nás zase uchvacuje svým krásným vizuálem, který kombinuje CGI a praktické efekty a vytváří tak nezaměnitelný styl, který si všichni fanoušci oblíbili. Trailer je vyprávěný zlověstným záporákem Moffem Gideonem.

Postava je hrána Giancarlem Espositem, kterého můžete znát například ze seriálu Perníkový táta. Slyšíme ho, jak říká: "Máte něco, co chci, bude to moje," zatímco sledujeme roztomilého Baby Yodu (oficiálně the Child) a jeho skupinku ochránců: Dina Djarina (Pedro Pascal), Greef Karga a Caru Dune (Gina Carano). Dále se dozvídáme o cíli, který Mando následuje. Přeje si předat Baby Yodu řádu Jedi a rozhodně se nebude jednat o jednoduchý úkol.

Mimo jiné se můžeme podívat na nejdůležitější planetu celé série Tatooine. Ikoničtí Tuskeni nebo Banthy nikdy nevypadali lépe. Americké publikum se nové řady dočká 30. října. My si však ještě budeme muset počkat na to, až se služba dostane i do našich končin.