Akce Netflix Geeked Week je v plném proudu. Dnes proběhl třetí den, který měl být věnován fantasy a sci-fi. Tento den sice nebyl na informace ten nejbohatší, ale i přesto jsme se dočkali několika menších novinek a připomínek. To nejlepší však možná ještě přijde. Na to se s námi můžete podívat ještě ve čtvrtek a pátek (10.-11.6) od 17:45 na youtubovém kanále Nerdfixu.

Přečtěte si také: Armáda mrtvých je béčkový blockbuster, který potápí velké ambice

Temné léto (Black Summer) je seriál z roku 2019 od režiséra Johna Hyamsa, který nám nabídl klasický pohled na zombie apokalypsu. Několik cizinců, z nichž každý má svůj příběh a problémy, se musí spojit, aby přežili v tomto novém nehostinném čase. Je to velmi krutý boj o přežití a morálka každého ze skupiny bude podrobena tvrdé zkoušce.

Trailer na druhou sezónu byl vydán již před dvěma týdny a Netflix Geeked Week ho pouze zopakoval. To nemusí být na škodu. Fanoušci mohou být rádi za připomínku svého oblíbeného seriálu. První, čeho si v traileru můžeme všimnout, je chladné počasí. To samo o sobě je velká komplikace a předkládá to před naše postavy těžké výzvy. Přeci jenom se lépe přežívá v teplém počasí, nežli v krutém mrazu. Dále jsme si všimli letadla, které může být pro hrdiny cestou ven z tohoto nehostinného pekla. Jak fanoušci post apokalyptických filmů tuší, nebude to tak jednoduché, jak se zdá.

Spolu s trailerem jsme v rámci Geeked Weeku mohli vidět i krátkou ukázku z druhé série, která nám toho ale zase tak moc neukázala. Druhá série vyjde ve čtvrtek 17. června.